Άσχημα νέα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα - Το απρόοπτο στην Εθνική οδό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα - Το απρόοπτο στην Εθνική οδό

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και πολλοί έχουν πάρει τους δρόμους για τα χωριά τους, ώστε να γιορτάσουν το παραδοσιακό Πάσχα πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια. Έτσι ξεκίνησαν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και τους δύο γιους τους, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο ομαλά για αυτούς.

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για το ατύχημα

Με ανάρτησή της στο Instagram η παρουσιάστρια ενημέρωσε πως τους έσκασε το λάστιχο καθώς οδηγούσαν στην Εθνική.

«Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι Πασχαλινές μας διακοπές… Τι μπορεί να συμβεί σε μια στιγμή. Ενώ ήμασταν στην εθνική οδό το λάστιχο έσκασε ξαφνικά.. Ευτυχώς ήμασταν κοντά στα διόδια και δεν τρέχαμε.. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν αυτό συνέβαινε λίγα χιλιόμετρα νωρίτερα όταν πηγαίναμε με μεγαλύτερη ταχύτητα..» ανέφερε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Γι αυτό ας κάνουμε το σταυρό μας και να νιώθουμε τυχεροί για κάθε ημέρα που ξημερώνει και είμαστε καλά… Επίσης είναι συγκινητικό πόσοι άνθρωποι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν.. Γιατί ό,τι και να γίνεται δίπλα μας, όσο και αν η καρδιά μας μαυρίζει από αυτά που συμβαίνουν, την ανθρωπιά μας δεν θα μας την πάρουν ποτέ.. Καλή Ανάσταση να έχουμε..» έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Πότε θα φτάσει το Άγιος Φως σε όλα τα σημεία της χώρας

Το Σάββατο 23/4 αναμένεται να φτάσει το Άγιο Φως στην Ελλάδα και οι ουρές στα καταστήματα για τα πασχαλινα δώρα και γλυκά, όπως και στο μαγαζί του Πειραιά, είναι τεράστιες. Έγινε γνωστή, όμως, η ώρα που θα φτάσει στην Αθήνα, αλλά και στα υπόλοιπα σημεία της Ελλάδας, ανάλογα με τις πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Το αεροσκάφος Α320neo της AEGEAN που θα μεταφέρει το Άγιο Φως και η ολιγομελής διπλωματική αποστολή αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας στις 18:00.

Στη συνέχεια το Άγιο Φως θα μεταφερθεί με τα αεροσκάφη της AEGEAN και της Olympic Air και σε 7 επιπλέον προορισμούς εντός της ελληνικής επικράτειας, τόσο με προγραμματισμένες όσο και με έκτακτες ειδικές πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον σκοπό αυτό.

Συγκεκριμένα, το Μ. Σάββατο το πρόγραμμα των προγραμματισμένων και έκτακτων πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα διαμορφωθεί ως εξής:

  • Αθήνα-Θεσσαλονίκη A3 126 19:35 - 20:30
  • Αθήνα-Αλεξανδρούπολη A3 146 20:10 - 21:05
  • Αθήνα-Χανιά A3 336 18:50 - 19:40
  • Αθήνα-Λάρισα OA 3002 (έκτακτη) 18:30 - 19:10
  • Λάρισα-Ιωάννινα OA 3003 (έκτακτη) 19:25 - 20:00
  • Ιωάννινα- Κέρκυρα OA 3004 (έκτακτη) 20:15 - 20:40
  • Κέρκυρα- Κεφαλονιά OA 3005 (έκτακτη) 20:55 - 21:20