Ουρές σε μαγαζί του Πειραιά για τα πιο ευφάνταστα και γευστικά σοκολατένια αυγά και νηστίσιμα γλυκά

Αξίζει τα λεφτά του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ουρές σε μαγαζί του Πειραιά για τα πιο ευφάνταστα και γευστικά σοκολατένια αυγά και νηστίσιμα γλυκά

Βρίσκεται πάνω στην Πειραιώς, στα Καμίνια, σε ένα σημείο που δεν πάει το μυαλό σου ότι μπορεί να υπάρχει ένα τόσο ενημερωμένο ζαχαροπλαστείο. Το Μελιστάλακτο είναι ένας μικρός παράδεισος για όσους αγαπούν τα γλυκά.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι δεν υπάρχει σαφής προσανατολισμός στις γεύσεις, απ' την άλλη, όμως, θα μπορούσε άνετα κάποιος άλλος να απαντήσει πως αυτό το ζαχαροπλαστείο έχει δημιουργηθεί για να ικανοποιεί κάθε επιθυμία.

Για παράδειγμα, μπορείς να βρεις και ένα παραδοσιακότατο εκμέκ κανταΐφι με κρέμα ζαχαροπλαστικής και σαντιγί και μια εξελιγμένη πάβλοβα με παγωτό κρέμα και σπιτική μαρμελάδα με φρούτα του δάσους. Επίσης, έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις παρασκευές με στέβια για να μη στερούνται τα γλυκά όσοι αποφεύγουν τη ζάχαρη. Δοκιμάσαμε το μους με κρέμα σοκολάτα Valrhona και στέβια και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από το αντίστοιχο γλυκό με ζάχαρη.

Αυτή την περίοδο μάλιστα μπορείς να βρεις τα πιο top σοκολατένια αυγά (δες εδώ και μια συνταγή σε περίπτωση που θες να τα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι) αλλά και τσουρέκια.

Μια γεύση "μελιστάλακτου"

νηστίσιμα γλυκά

νηστισιμο κανταΐφι

γλυκά Πάσχα

Μελιστάλακτο