Στόλισαν επιτάφιο μαζί Τζώρτζογλου και Μαριόλα - Η φωτογραφία μέσα από τον ναό

Δεν κάνουν τίποτα ο ένας χωρίς τον άλλον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στόλισαν επιτάφιο μαζί Τζώρτζογλου και Μαριόλα - Η φωτογραφία μέσα από τον ναό

Οι διακοπές και οι εξορμήσεις εν όψει των γιορτών του Πάσχα έχουν πάρει φωτιά, καθώς τόσο οι celebrities όσο και ο απλώς κόσμος είχε στερηθεί κατά πολύ τα ανέμελα ταξίδια. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα αποφάσισαν να περάσουν λίγο χρόνο στο αγαπημένο τους νησί.

Από τη Σαντορίνη λοιπόν κοινοποιούν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες και η πιο πρόσφατη είναι με το ζευγάρι στο ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Η βαθιά πίστη του ηθοποιού στο θεό άλλωστε είναι γνωστή καθώς είχε δηλώσει πως ήταν έτοιμος να αφήσει τα εγκόσμια.

Στη Σαντορίνη για το Πάσχα ο Στράτος Τζώρτζογλου με την αγαπημένη του Σοφία

«Μου έστελναν μηνύματα ότι η Σοφία είναι μαζί μου για τα λεφτά μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dakr βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα ενώ αποκάλυψε μερικά άσχημα μηνύματα που έχει λάβει.

«Νομίζω ένας ρόλος που πραγματικά το μετάνιωσα γιατί δεν είχα καταλάβει εκείνη την εποχή.. Το όχι μου ήταν για ένα σίριαλ που λεγόταν Αναστασία και πήραν τον Άλκη Κούρκουλο γιατί είναι εκπληκτική η σεναριογράφος κι ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα.

Είχαμε βάλει μπρος και θα έπαιζα σε μια κωμωδία με την πρώην γυναίκα μου Μαρία Γεωργιάδου, την Μια Υπέροχη Ζωή, δεν προλάβαινα και τα δύο. Στενοχωρήθηκα πολύ. Είχα τρελαθεί με τον ρόλο αλλά είχα δώσει τον λόγο μου στην Μαρία. Δεν μπόρεσα να βολέψω και τα δύο γιατί ήταν στο Mega. Δυστυχώς», είπε αρχικά για την απόφασή του να απορρίψει τον ρόλο στη σειρά Αναστασία.

Στην συνέχεια αποκάλυψε: «Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα. Ότι με παντρεύτηκε για τα λεφτά μου και τους είπα “ελάτε να δείτε πόσα χρωστάω».