Στράτος Τζώρτζογλου: «Είχα αρχίσει να ονειρεύομαι ότι θα μπορούσα να γίνω και μοναχός»

«Είχα πει ότι σταματάω να κάνω σεξουαλική ένωση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στράτος Τζώρτζογλου: «Είχα αρχίσει να ονειρεύομαι ότι θα μπορούσα να γίνω και μοναχός»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μίλησαν στην κάμερα του Love It, λίγο μετά το ταξίδι τους στην Ρωσία.

Το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε πριν λίγες μέρες την 2η επέτειο του γάμου τους ενώ μετά την αποχώρηση του ηθοποιού από την Φάρμα, προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο.

Οι δηλώσεις του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα

Η Σοφία αποκάλυψε αρχικά γιατί έρχεται σε ρήξη με τον Στράτο: «Εγώ σαν γυναίκα θέλω τον χρόνο μου να ετοιμαστώ και οι άντρες αυτό δεν το καταλαβαίνουν».

Το ζευγάρι δεν έχει φτάσει ποτέ σε σημείο να χωρίσουν ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου η απάντηση του Σταύρου ήταν η εξής: «Είσαι καλά; Ούτε για αστείο».

«Όλο αυτό με τον Στράτο μου συνέβη σε μια περίοδο που είχα πει πλέον ότι όλα είναι επίπεδα, δεν υπάρχει έρωτας και ότι πολύ δύσκολα θα βρω το άλλο μισό», είπε η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος τότε ανέφερε:

«Εγώ πάλι είχα πει ότι σταματάω να κάνω σεξουαλική ένωση. Είχαν περάσει 8-9 μήνες και λέω τέλος. Μάλιστα είχα αρχίσει να ονειρεύομαι ότι θα μπορούσα να γίνω και μοναχός.

Έλεγα ότι θα μπορούσα να είμαι ηθοποιός και στην προσωπική μου ζωή δεν θα ξανακάνω τίποτα. Είπα ότι αν δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν θέλω να ξαναπάω ποτέ. Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα στη ζωή μου ήταν με τη Σοφία. Ο βόρειος πόλος μου είναι η Μαρία, ο νότιος η Σοφία. Ελπίζουμε για παιδάκια».

«Μου έστελναν μηνύματα ότι η Σοφία είναι μαζί μου για τα λεφτά μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dakr βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα ενώ αποκάλυψε μερικά άσχημα μηνύματα που έχει λάβει.

«Νομίζω ένας ρόλος που πραγματικά το μετάνιωσα γιατί δεν είχα καταλάβει εκείνη την εποχή.. Το όχι μου ήταν για ένα σίριαλ που λεγόταν Αναστασία και πήραν τον Άλκη Κούρκουλο γιατί είναι εκπληκτική η σεναριογράφος κι ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα.

Είχαμε βάλει μπρος και θα έπαιζα σε μια κωμωδία με την πρώην γυναίκα μου Μαρία Γεωργιάδου, την Μια Υπέροχη Ζωή, δεν προλάβαινα και τα δύο. Στενοχωρήθηκα πολύ. Είχα τρελαθεί με τον ρόλο αλλά είχα δώσει τον λόγο μου στην Μαρία. Δεν μπόρεσα να βολέψω και τα δύο γιατί ήταν στο Mega. Δυστυχώς», είπε αρχικά για την απόφασή του να απορρίψει τον ρόλο στη σειρά Αναστασία.

Στην συνέχεια αποκάλυψε: «Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα. Ότι με παντρεύτηκε για τα λεφτά μου και τους είπα “ελάτε να δείτε πόσα χρωστάω».