Οι πρωτότυπες ευχές για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ από την Kate Middleton και τον Πρίγκιπα William

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι πρωτότυπες ευχές για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ από την Kate Middleton και τον Πρίγκιπα William

Η Μεγάλη Βρετανία γιόρταζε χθες 21/4 τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, της μακροβιότερης μονάρχη, η οποία έκλεισε τα 96 της χρόνια. Φυσικά οι αγαπημένοι της συγγενείς έσπευσαν να την τιμήσουν με τις ευχές και τα δώρα για τα γενέθλιά της. Για εκείνους δεν είναι μόνο η βασίλισσα αλλά η αγαπημένη γιαγιά και προγιαγιά.

Οι ευχές της Kate και του William στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αποφάσισαν να δώσουν έναν πιο προσωπικό τόνο στην φωτογραφία την οποία δημοσίευσαν στο προφίλ τους στο Instagram για να ευχηθούν στην γιαγιά Ελισάβετ. Και ενώ στην πρώτη είναι οι τρεις τους, στην δεύτερη είναι με τα εγγόνια της και τον Φίλιππο.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στην δεύτερη η Βασίλισσα κρατά στην αγκαλιά της το δισέγγονό της, τον 4χρονο Louis, ο οποίος έχει σε 3 μέρες τα γενέθλια του.

Για τον δούκα και την δούκισσα του Cambridge, η Ελισάβετ δεν παύει να είναι η γιαγιά της οικογένειας, η προγιαγιά για την ακρίβεια, αφού έχει συνολικά 12 δισέγγονα.

Η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ γιόρτασε τα γενέθλιά της - Τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση με όσα συμβαίνουν στην οικογένεια και μετά τις δηλώσεις του Πρίγκιππα Χάρι, η Πριγκίπισσα Ευγενία, είναι αρκετά ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, καθώς δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και με τον μικρό της γιο, ακόμα και όταν ήταν μόλις λίγων ημερών.

Αυτή τη φορά, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της μία οικογενειακή φωτογραφία, με εκείνη και τον σύζυγό της που κρατούν τον γιο τους από τα χέρια και κάνουν μία βόλτα στο πάρκο. Η μέρα αυτή ήταν πολύ σημαντική για την ίδια, διότι επρόκειτο για τα γενέθλιά της, τα οποία, γιόρτασε ήσυχα και με την καλύτερη παρέα.

Η Πριγκίππισα επέλεξε να φορέσει ένα μπε φλοράλ φόρεμα με γαλάζια λουλούδια, το οποίο, αν και απλό, ήταν αρκετά εντυπωσιακό και το γεγονός ότι το συνδύασε με λευκά sneakers το κάνει ακόμη πιο όμορφο και προσιτό σε όλες τις γυναίκες που την παρακολουθούν. Επιβεβαιώνει πως μπορείς να είσαι στυλάτη με πιο απλά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου.

"What a birthday to celebrate in the park with my boys", έγραψε χαρακτηριστικά, αναφέροντας με λίγα λόγια πόσο όμορφα είναι τα γενέθλια της, μαζί με τα αγόρια της στο πάρκο.