Άγριες Μέλισσες: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Μπάμπη και της Κορίνας - Η αποκάλυψη της Στέλλας Ψαρουδάκη

Τι θα δούμε στη σειρά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Μπάμπη και της  Κορίνας - Η αποκάλυψη της Στέλλας Ψαρουδάκη

Η Κορίνα από τις «Άγριες Μέλισσες» ή κατα κόσμον Στέλλα Ψαρουδάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τους δημοσιογράφους Βασίλη Ανδριτσάνο και Αθηνά Ζαχαράκη και μίλησε για τον ρόλο της Κορίνας Μεγαρίτη, τη σχέση της με τον πατέρα της αλλά και τον έρωτά της, Μπάμπη. (Δείτε εδώ την αποκάλυψη του Γιάννη Βασιλώττου για το τέλος του Μπάμπη)

Η συνέντευξη της Κορίνας από τις Άγριες Μέλισσες

Θα μπορέσει η Κορίνα να απαλλαγεί από το τοξικό οικογενειακό της περιβάλλον;

«Συνήθως τέτοιου είδους πληγές μάς ακολουθούν πάντα στη ζωή μας. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή η Κορίνα βρίσκεται στο σημείο όπου αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως υπάρχει αυτό το τοξικό περιβάλλον. Ωστόσο βρίσκεται σε άρνηση.

Αν αποδεχτεί το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα, θα καταρρεύσει ένας ολόκληρος κόσμος γύρω της. Νιώθει βέβαια εγκλωβισμό, θέλει να φύγει από αυτό και θεωρεί πως ίσως ο Μπάμπης να είναι μια διέξοδος, το εισιτήριό της για να σωθεί».

Είναι δηλαδή ο Μπάμπης το μέλλον της;

«Έχει έρθει ο Μπάμπης στη ζωή της και τα έχει ταράξει όλα! Οι έρωτες γεννιούνται εκεί που δεν τους περιμένεις και όλα έγιναν έτσι ώστε οι δυο τους να έρθουν κοντά. Ο Μπάμπης είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει την εξορία στη Λέρο, έχει δει το κακό πρόσωπο του Ακύλα, είναι ένα πλάσμα φωτεινό και θέλει να ζήσει τη ζωή.

Η Κορίνα μέσα από αυτόν ίσως δει την αλήθεια και αναπνεύσει και εκείνη. Αυτό θέλει. Δεν τον βλέπει όμως σαν αποκούμπι, τον βλέπει σαν κάτι διαφορετικό και πιστεύει πως μαζί του μπορεί να ζήσει κάτι πιο έντονο».

Άγριες Μέλισσες - Οικεία Μεγαρίτη

Διπλό φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες - Τα δύο σενάρια για το τέλος της σειράς

Στα τέλη του Μαΐου αναμένεται να δούμε το τέλος της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», που εδώ και 3 σεζόν έχει κερδίσει κριτές και τηλεθεατές. Η αυλαία θα πέσει για τους κατοίκους του Διαφανίου, ενώ στόχος της παραγωγής είναι να μην βγει spoiler για το μεγάλο φινάλε.

Στο τρίτο κύκλο της σειράς βλέπουμε τη ζωή των πρωταγωνιστών να ανατρέπεται, ενώ οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Εμείς έχουμε ήδη πει ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με δύο γάμους και μία γέννα. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μεγάλο τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες επειδή πάντα υπάρχει ο φόβος να προδοθεί το φινάλε της σειράς, υπάρχει η σκέψη να γραφτούν δύο επεισόδια για το φινάλε ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές.

Το ένα σενάριο θέλει τον μικρό Σέργιο να εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς σε μεγαλύτερη ηλικία μετά τις σπουδές του στο Παρίσι και να εξιστορεί στο κορίτσι του στην πλατεία του Διαφανίου την ιστορία της οικογένειας του. Αυτή η εκδοχή είναι η επικρατέστερη μέχρι στιγμής αφού είναι και πιο κοντά στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη.

Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό θα μάθει ποιος αποκάλυψε στον Σέργιο το μεγάλο μυστικό της ζωής του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον παππού του, Δούκα Σεβαστό. Το δεύτερο σενάριο θέλει η σειρά να τελειώνει το 1974 με τους πρωταγωνιστές να παίρνουν ο καθένας από τη ζωή όχι μόνο αυτό που τουs αξίζει αλλά και ένα μάθημα ζωής.

Όμως όποιο και να είναι περιμένουμε τη συγγραφική ομάδα και το σκηνοθέτη να το αποφασίσουν.