Σε αυτό το νησί περνά τις διακοπές του Πάσχα η Κατερίνα Καινούργιου - Η ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram

Δείτε που βρίσκεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε αυτό το νησί περνά τις διακοπές του Πάσχα η Κατερίνα Καινούργιου - Η ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram

Τις βαλίτσες έχει φτιάξει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επέλεξε να φύγει από την Αττική και να περάσει το Πάσχα της στην επαρχία. Και μπορεί οι περισσότεροι celebrities να επέλεξαν το νησί των Ανέμων για τις Πασχαλινές τους διακοπές, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφτηκε ένα άλλο νησί, τις Σπέτσες.

Στις Σπέτσες η Κατερίνα Καινούργιου

Τα νέα δημοσίευσε η ίδια με μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαίνεται πως ποζάρει χαλαρή και χαρούμενη μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

«Αν δείτε με αθώα μάτια…όλα είναι θεϊκά…???? #feelgood #feelgreece, Καλό απόγευμα ????????», έγραψε η παρουσιάστρια και αναρωτιόμαστε για ποιον πηγαίνει.

Γνωρίζουμε ήδη ότι οι πιο κοντινοί της φίλοι, Δανάη Παπά και Νίκος Κοκλώνης δεν είναι στο πλευρό της σε αυτή την εξόρμηση. Ποιος είναι αυτός όμως που χαρίζει το χαμόγελο στο πρόσωπο της παρουσιάστριας;

«Τώρα που σε έχω διαγράψει από την καρδιά μου...»

Τις σκέψεις και τις απόψεις της εκφράζει πολύ συχνά η Κατερίνα Καινούργιου με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως δεν διστάζει να αποκαλύψει πράγματα για την προσωπική της ζωή, η οποία, όπως ανέφερε και στην 18/4 της εκπομπή, δεν είναι και πολύ καλή.

Η ίδια μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη φαίνεται πως περνάει μια πολύ περίεργη και μπερδεμένη φάση, ενώ αρκετά συχνά πετάει σπόντες και ατάκες όλο νόημα τόσο για εκείνον, όσο και για τα ερωτικά της γενικότερα.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story, στο οποίο γράφει χαρακτηριστικά: «Τώρα που σε έχω διαγράψει από την καρδιά μου, ξαναγυρνάς όλο και πιο πολύ επίμονα, όλο και πιο πολύ τυραννικά. Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα, δεν έχουν τρυφερότητα τα λόγια σου, τα δάχτυλά σου έγιναν τώρα πιο σκληρά, έγιναν πιο κατάλληλα για τον λαιμό μου....»

undefined