«Αυτά με προβληματίζουν όχι οι ρυτίδες...» - Η Δούκισσα απασφάλισε για το χρόνο που περνάει

«Θα συμμετείχα ξανά σε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτά με προβληματίζουν όχι οι ρυτίδες...» - Η Δούκισσα απασφάλισε για το χρόνο που περνάει

Η Δούκισσα Νομικού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ζητήματα, που αφορούν τόσο στη ζωή της όσο και στην επικαιρότητα. Το μοντέλο αποκάλυψε για αρχή, πως θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα οικογενειακά, καθώς όλη της προσοχή είναι στραμμένη εμφανώς εκεί.

Για το χρόνο που περνάει μίλησε επίσης μιας και σε όλες τις φωτογραφίες βλέπουμε να διατηρεί μια αψεγάδιαστη ομορφιά. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν έχουμε βρει ένα από τα μυστικά της ομορφιάς της, όπως τόνισε δεν είναι οι ρυτίδες αυτό, που τη φοβίζει αλλά να είναι καλά στα χρόνια όσοι αγαπάει.

Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού

Τι θα κάνεις το Πάσχα;

Θα το περάσω οικογενειακά, αν και ακόμα δεν έχουμε συγκεκριμένο πλάνο. Προσπαθούμε πάντα τις γιορτές να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και να ταξιδεύουμε οι τέσσερις μας, δημιουργώντας αναμνήσεις για μας και τα παιδιά μας.

Μητέρα μικρών παιδιών σε εποχή Covid αλλά και πολέμου. Τί σε προβληματίζει σε σχέση με το μέλλον τους;

Ακριβώς αυτό που είπες, το μέλλον. Πώς τα παιδιά σήμερα, ζώντας σε ένα περιβάλλον τόσο σκληρό, τόσο τοξικό, θα βρουν τον δικό τους δρόμο, τη δική τους διέξοδο, πώς θα ονειρευτούν και πώς θα οδηγηθούν σε έναν κόσμο ελεύθερο και αγαπημένο; Προβληματίζομαι, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω στη δύναμη του καλού.

Δούκισσα Νομικού

Θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς ξανά με τον κινηματογράφο;

Τον λατρεύω. Και οι δύο ταινίες που έκανα ήταν μοναδικές εμπειρίες. Θα συμμετείχα ξανά σε μια ταινία αν ένιωθα την ίδια ασφάλεια, καθοδήγηση και υποστήριξη, όπως όταν με σκηνοθέτησε ο σπουδαίος Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ποιες γυναίκες θεωρείς πρότυπα;

Μία και μοναδική. Την έχω ως πρότυπο, τη θαυμάζω, την αγαπώ: είναι η μητέρα μου.

Τα χρόνια που περνούν σε προβληματίζουν;

Τα χρόνια που περνούν είναι ευλογία. Αυτό σημαίνει πως είμαστε εδώ. Ζωντανοί και ενεργοί. Τα χρόνια που περνούν χωρίς να τα χαιρόμαστε αυτά με προβληματίζουν. Για παράδειγμα, τα χρόνια της καραντίνας, που στερηθήκαμε βόλτες, επισκέψεις σε παππούδες, αγκαλιές, ταξίδια, γέλια και χαμόγελα που δεν είδαμε λόγω της μάσκας. Αυτά με απασχολούν. Οχι οι ρυτίδες.

Οι σχέσεις της Δούκισσας με τη μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ήταν το καλοκαίρι του 2017 όταν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία μαγική τελετή στη Μύκονο, παρουσία των συγγενών και των αγαπημένων τους φίλων.

Η παρουσιάστρια, επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο νυφικό, δημιουργία της Σήλιας Κρηθιαριώτη. Ο γάμος έγινε στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται στην οικία Θεοδωρίδη στη Μύκονο, με με θέα τη θάλασσα, η Δούκισσα και ο Δημήτρης είχαν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης καθώς ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Σάββα Θεοδωρίδη.

Η ίδια, παρόλο που είναι πολύ δεμένη με τη δική της οικογένεια (δείτε εδώ την ανάρτησή της για τη μαμά της), σπάνια αναφέρεται στην οικογένεια του συζύγου της.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι οι δύο κυρίες έχουν εξαιρετικές σχέσεις και μάλιστα, η πεθερά της πριν από κάποιο καιρό της είχε κάνει δώρο ένα υπέροχο φόρεμά της.

«Κορίτσια με ρωτάτε όλες για το φόρεμα! Είναι ένα παλιό πανέμορφο φόρεμα της πεθεράς μου που μου το χάρισε. Ευτυχώς μου κάνει», είχε αποκαλύψει η ίδια.