Τα πόδια της Φαίης Σκορδά χωρίς ίχνος ρετούς - Φωτογραφία με κοντό μπλε σορτσάκι

Πόζαρε στις Πασχαλινές της διακοπές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πόδια της Φαίης Σκορδά χωρίς ίχνος ρετούς - Φωτογραφία με κοντό μπλε σορτσάκι

Η Φαίη Σκορδά προσέχει πολύ τη διατροφή και τη φυσική της κατάσταση και για αυτό έχει άψογες αναλογίες στο σώμα της. Μάλιστα, διαθέτει και τα πιο καλλίγραμμα πόδια στην ελληνική shοwbiz!

Λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια του γιου της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από τις Πασχαλινές της διακοπές σε νησί της Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πιο.

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Φαίης Σκορδά

Η Φαίης Σκορδά πόζαρε με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, φορώντας κοντό μπλε σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και εμείς πάθαμε πλάκα.

Η εύκολη δίαιτα της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά είναι από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που διατηρεί μια άψογη σιλουέτα ακόμη και μετά τη γέννηση των δυο παιδιών της. Ωστόσο, έχει και η ίδια μερικά διατροφικά tips με τα οποία όταν βλέπει λίγο την ζυγαριά να ανεβαίνει τα ακολουθεί με σκοπό να παραμένει σταθερή στο βάρος της.

Από τώρα λοιπόν, η προετοιμασία για σούπερ εμφάνιση στην παραλία έχει ξεκινήσει από κάποιες επώνυμες - δες εδώ την διατροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - κυρίες της showbiz εδώ και μήνες. Για να µη σας πούμε ότι όλον τον χρόνο εκείνες ζούνε σε µια στέρηση, εκτός ελάχιστων ατασθαλιών.

Φαίη Σκορδά διατροφή κιλά

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν αν και η καλή φυσική της κατάσταση είναι στο DNA της, δεν επαναπαύεται λεπτό και παρόλο που τρέχει με τα δυο της παιδιά τα Σαββατοκύριακα μπορεί να την πετύχεις με καυτό σορτς στην Βουλιαγμένη να κάνει τζόκινγκ, αφού πρώτα επιδοθεί, βέβαια, στην κατάλληλη προθέρμανση. Στα διατροφικά tips της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, περιλαμβάνεται η κατανάλωση 1,5 λίτρου νερού τη μέρα και φρέσκων σαλατών, τις οποίες ετοιμάζει μόνη της καθημερινά, πριν ξεκινήσει το Πρωινό.

  • Πρωινό: 1 τοστ με τυρί και γαλοπούλα και καφέ
  • Δεκατιανό: Γάλα με δημητριακά ή φρούτα
  • Μεσημεριανό: Καπνιστό τόνο ή κοτόπουλο, σαλάτα μαρούλι, φέτα
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής
  • Βραδινό: Λίγο κοτόπουλο ή κρέας με σαλάτα