«Τα τελευταία χρόνια ο Αλέξανδρος...» - Συγκίνηση με την ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου με το γιο της

Πήγαν μαζί στην εκκλησία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τα τελευταία χρόνια ο Αλέξανδρος...» - Συγκίνηση με την ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου με το γιο της

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι πιστή στα έθιμα και στις παραδόσεις τόσο της θρησκείας όσο και της χώρας. Έτσι λοιπόν όπως ήταν αναμενόμενο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 22/4 παρευρέθηκε στην επιτάφιο και από εκεί τράβηξε μια φωτογραφία, που της προκαλεί μεγάλη συγκίνηση.

Ο γιος της Αλέξανδρος βαδίζει σε κοινά με την μητέρα του μονοπάτια, καθώς με πολύ μεγάλη χαρά βρέθηκε στην ενορία και μάλιστα κράτησε πρώτος - πρώτος τον επιτάφιο. Η Ευγενία θέλησε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία αυτή στο Instagram, καθώς έτσι θεωρεί πως δίνεται το παράδειγμα στη νέα γενιά. (Δείτε το Νάσο Παπαργυρόπουλο να κρατάει τον σταυρό σε περιφορά στην Αφρική).

Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου σήκωσε τον επιτάφιο

«Τα τελευταία χρόνια ο Αλέξανδρος σηκώνει τον Επιτάφιο και κάθε φορά συγκινούμαι πολύ που βλέπω νέα παιδιά να ακολουθούν τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία και ειρήνη σε όλον τον κόσμο», έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου.

Αποκάλυψη για το γάμο Μανωλίδου - Γεωργιάδη: «Το 2016 ήθελα να...»

Μια σπάνια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μετά από 4 χρόνια, παραχώρησε η Ευγενία Μανωλίδου στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την εκπομπή Love It. Η μουσικός - παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις τόσο για το γάμο της, όσο και για να επαγγελματικά της

«Το 2016 ήθελα να φύγουμε για το εξωτερικό. Γιατί είχα δουλειά εγώ. Ήθελα να μετακομίσουμε μόνιμα στην Αμερική και προσπαθούσα πάρα πολύ να πείσω τον Άδωνι. Δεν ένιωσα απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε με τελείως διαφορετικά δεδομένα τον καλλιτέχνη, στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά για την αξία σου. Δεν μπορούσα να κάνω συναυλίες, γιατί οι ορχήστρες ήταν κρατικές και απαραιτήτως ο υπουργός πρέπει να έχει γνώμη και βάζει τη γυναίκα του. Στην Ελλάδα σε κρίνουν αναλόγως του κόμματος που ψηφίζεις. Εκεί κρίνεται η δουλειά σου».

«Το κεφάλαιο τηλεόραση δεν είναι μέσα στα σχέδιά μου. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο. Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Πάντα έλεγα ότι δεν θα έκανα για πάντα τηλεόραση. Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια μου, δεν ήταν η δουλειά μου, δεν ήταν κάτι το οποίο είχα ποτέ ονειρευτεί να ασχοληθώ. Απλά προέκυψε, το χρειαζόμουν και το έκανα. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είμαι ευγνώμων που πέρασα από αυτή την πορεία και αυτό ήταν. Δεν με χρειάζεται άλλο η τηλεόραση», κατέληξε, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στο σπίτι της.