Άκρως Οικογενειακόν: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η "Λίλα" από την σειρά του ΑΝΤ1;

Έκανε στροφή στην καριέρα της η Ιφιγένεια Καλούτσα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκρως Οικογενειακόν: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1 ήταν και το «Άκρως Οικογενειακόν» όπου ακόμη και σήμερα παρά τις επαναλήψεις σημειώνει καλά ποσοστά τηλεθέασης καθώς αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι συνέχισαν την καριέρα τους στον χώρο της υποκριτικής ενώ κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να χαθούν από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, εμείς αποφασίσαμε να ψάξουμε και να βρούμε πως είναι και τι κάνει σήμερα η τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου και την Ναταλίας Τσαλίκη, "Λίλα".

Η Ιφιγένια Καλούτσα όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι αγνώριστη καθώς όταν την είδαμε για πρώτη φορά στην μικρή οθόνη ήταν ακόμη πολύ μικρή αφού ήταν μόνο 8 ετών. Πλέον η ίδια έχει κάνει στροφή στην καριέρα της. (Δείτε επίσης τον λόγο που δεν είδαμε και τρίτη σεζόν)

Πως είναι σήμερα η "Λίλα" από το «Άκρως Οικογενειακόν»;

Άκρως Οικογενειακών - Τι κάνει σήμερα η 'Λίλα' από την σειρά

Πως είναι σήμερα η 'Λίλα'

Έτσι είναι σήμερα η 'Λίλα'

Άκρως Οικογενειακόβ - Έτσι είναι σήμερα η 'Λίλα'

Άκρως Οικογενειακόν: Πως είναι και που βρίσκεται σήμερα η Βενετία Παπαρούπα;

Όλοι θυμόμαστε στην αγαπημένη σειρά του ANT1, Άκρως Οικογενειακόν, πως στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Θεοτοκάτου τριγυρνούσε άλλη μία δικηγόρος, η οποία έμμεσα ή και όχι τον διεκδικούσε. Ο λόγος για την Βενετία Παπαρούπα που μας χάρισε άπειρες στιγμές γέλιου. Πως είναι η ηθοποιός σήμερα; Την ίδια απορία είχαμε και για την μικρή Λίλα και η απάντηση είναι εδώ.

Την Βενετία υποδυόταν η ηθοποιός Γεωργία Καλλέργη, η οποία από τότε έχει συμμετάσχει σε διάφορα τηλεοπτικά σόου και σειρές, ενώ η παρουσία της στο θέατρο είναι επίσης έντονη. Η τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση, βέβαια, ήταν το 2018 στη σειρά του Open "Ελεύθερη Σχέση".

Η ηθοποιός μεγαλώνει όμορφα, καθώς δεν φαίνεται να την επηρεάζει ο χρόνος που περνά και το χαμόγελό της παραμένει μεγάλο και φωτεινό.

Γεωργία Καλλέργη

Η Γεωργία Καλλέργη σήμερα

Πως είναι η Γεωργία Καλλέργη σήμερα;

Βενετία Παπαρούπα - Γεωργία Καλλέργη