Με θέα που κόβει την ανάσα - Στο Γύθειο η Οικονομάκου με την κορούλα της αγκαλιά

Μαμά και κόρη σε πασχαλινό mood

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με θέα που κόβει την ανάσα - Στο Γύθειο η Οικονομάκου με την κορούλα της αγκαλιά

Η Αθηνά Οικονομάκου μάζεψε τις βαλίτσες και μαζί με την πολύ όμορφη οικογένεια, που έχει φτιάξει μεταφέρθηκε στο Γύθειο, για να περάσει ευχάριστα τις διακοπές του Πάσχα. Η ηθοποιός έχει δείξει φανερά την προτίμηση της στον τόπο καταγωγής της, καθώς με την πρώτη ευκαιρία τη βλέπουμε εκεί.

Μέσα στους λόγους που τα stories της είναι συχνά στο μέρος εκείνο είναι το εντυπωσιακό σπίτι της εκεί αλλά και η ανάγκη να περνάνε χρόνο τα παιδιά της με τους παππούδες. Η τελευταία μάλιστα ανάρτηση, που έκανε από μια συγκλονιστική θέα με τη Σιένα στην αγκαλιά φανερώνει το πόσο όμορφα περνάει.

Η Αθηνά Οικονομάκου με την κόρη της Σιένα

Αθηνά Οικονομάκου

«Είναι πρώτη φορά που...» - Η Οικονομάκου αποκάλυψε το λόγο που είπε "ναι" στο The Masked Singer

H Aθηνά Οικονομάκου έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στον τηλεθεατή μιλώντας για το βήμα, που έκανε η ηθοποιός να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του The masked singer. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια πολυάσχολη γυναίκα, η οποία κάνει πολλά και διαφορετικά επαγγέλματα .

Στο talent show τη βλέπουμε να περνάει πολύ καλά και να έχει δέσει πολύ με την ομάδα της. Για όλη αυτήν την εμπειρία μίλησε λοιπόν καθώς και για το λόγο, που είπε το μεγάλο ναι.

Πρώτη φορά σε κριτική επιτροπή τάλεντ σόου. Τι σας έκανε να πείτε το «ναι»;

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν αρκετές προτάσεις που με έβαλαν στη διαδικασία να το σκεφτώ, ωστόσο πρώτη φορά ένιωσα τόση ασφάλεια εξ αρχής με τους συντελεστές, τόσο με την κριτική επιτροπή και τον παρουσιαστή όσο και με την παραγωγή. Συν το γεγονός ότι πραγματικό είναι το πιο ανατρεπτικό σόου στον πλανήτη, έχει απίστευτη πλάκα και σκοπός του είναι μόνο η ψυχαγωγία του κοινού!»

Σας αγχώνει που κάτω από τη μεταμφίεση θα κρύβεται κάποιος διάσημος και εσείς θα πρέπει να τον κρίνετε;

«Καθόλου δεν με αγχώνει, γιατί δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε αλλά για να... ανακαλύψουμε! Ουσιαστικά δηλαδή λειτουργούμε ως ντετέκτιβ, γιατί ο στόχος μας είναι να βρούμε ποιος κρύβεται κάτω από την ομολογουμένως εντυπωσιακή μάσκα!»

Αθηνά Οικονομάκου

Χρειάζεται η επιτροπή να έχει χημεία μεταξύ της, αλλά και με τον παρουσιαστή, ή αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό για την επιτυχία ενός σόου;

«Η χημεία ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας είναι πάντα από τα πιο σημαντικά συστατικά επιτυχίας ενός πρότζεκτ. Θεωρώ, και πιστεύω πως δεν θα διαψευστώ, ότι σε αυτή τη δουλειά πραγματικά η χημεία που υπάρχει ήδη μεταξύ των «ντεντέκτιβ» και του Σάκη Ρουβά θα σας εντυπωσιάσει.

Θα σας δούμε να τραγουδάτε εσείς επί σκηνής;

«Σε ένα masked show το θέμα δεν είναι αν θα τραγουδήσω αλλά, εφόσον το κάνω, αν θα με αναγνωρίσετε κάτω από τη μάσκα», είπε η Αθηνά Οικονομάκου στο περιοδικό Τηλεραμα.