Όαση το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο - Από την κρεβατοκάμαρα βλέπει απευθείας θάλασσα

Εκτός Αθηνών για το τριήμερο η ηθοποιός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όαση το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο - Από την κρεβατοκάμαρα βλέπει απευθείας θάλασσα

H Αθηνά Οικονομάκου η οποία κατάγεται από την Σκάλα Λακωνίας, διαθέτει μια τέλεια μονοκατοικία στο Γύθειο η οποία βρίσκεται σε ύψωμα και έχει θέα την θάλασσα αλλά και τον φάρο Κρανάη που έχει απόσταση 500 μ. από το λιμάνι.

Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους, σχεδόν κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν εκεί για να περάσουν μερικές ήρεμες ημέρες, αλλά και για να δει την οικογένεια της, αφού ο αδερφός της μένει μόνιμα εκεί με την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Η μονοκατοικία της διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια με απίστευτη θέα, αλλά και μεγάλο κήπο με πολλά λουλούδια και φυτά, όπως άλλωστε έχει και στο σπίτι της στα βόρεια Προάστια. Επίσης, οι εξωτερικοί τοίχοι είναι από πέτρα.

Όσον αφορά το εσωτερικό, η διακόσμηση είναι πολύ σύγχρονη με ανοιχτούς τόνους στις αποχρώσεις - δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες μέσα και από έξω.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι Γύθειο

Η περιουσία του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι που υπάρχει στο ξενοδοχείο του γαμπρού στη Μύκονο και ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Η οικογένειά τους μεγάλωσε πριν από μερικούς μήνες καθώς ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους, Σιέννα - Ηλέκτρα, μόλις λίγα χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, Μάξιμου.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πριν από μερικές μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε τη συμβουλή που της έδωσε ο σύζυγός της για το νέο της τηλεοπτικό βήμα (δείτε εδώ τι είπε).

Η περιουσία του Φίλιππου Μιχόπουλου

Τα αδέλφια Μιχόπουλου μυήθηκαν στον χώρο των επιχειρήσεων από τους γονείς τους, οι οποίοι προήγαγαν τον υψηλό τουρισμό στη Μύκονο ως ιδιοκτήτες τόσο του boutique hotel «Κivotos» όσο και πολυτελών βιλών που διαθέτουν προς ενοικίαση. Ο Φίλιππος, ο μεγαλύτερος εκ των δύο, σπούδασε Ξενοδοχειακά στο Παρίσι ενώ ο Ιάσονας προτίμησε να κάνει τις ίδιες σπουδές στην Ελλάδα.

Αμφότεροι ασχολήθηκαν νωρίς με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ είναι λάτρεις των σπορ και προτιμούν τους χαμηλούς τόνους στο lifestyle τους. Εργάζονται πολλές ώρες, θεωρούνται από τους πλέον καλοντυμένους νέους της Αθήνας και απασχολούν τα media κυρίως για τη δουλειά τους και λιγότερο για την προσωπική τους ζωή. Μικρή εξαίρεση αποτελεί ο Φίλιππος, ο οποίος από τότε που συνέδεσε την προσωπική του ζωή με την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου είδε, άθελά του, το πρόσωπό του σε αρκετά δημοσιεύματα.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Ο ίδιος βέβαια αρνείται κατηγορηματικά να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικό, προτιμώντας να επικεντρωθεί μόνο στις επιχειρήσεις του. «Ο τουρισμός στην Ελλάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία κι εμείς ετοιμάζουμε συνεχώς νέα projects, αφού σε αυτή τη δουλειά δεν πρέπει να εφησυχάζεις ποτέ. Τώρα χτίζουμε κάποιες βίλες στη Σαντορίνη, οι οποίες, όπως υπολογίζουμε, θα είναι έτοιμες μέχρι του χρόνου».

Οσο για το 25 μέτρων ιστιοφόρο τους (δείτε το εδώ) θα είναι πάντα η μεγάλη τους αγάπη και το καμάρι τους, το οποίο χαίρονται να μοιράζονται, αλλά υπό προϋποθέσεις. «Πριν από κάποιο διάστημα, Αμερικανοί brokers οι οποίοι είχαν δει το “Prince de Neufchatel” στον Πόρο ήρθαν σε επαφή μαζί μας προκειμένου να το νοικιάσουν για ένα διάστημα δύο μηνών. Μας προσέφεραν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να πάει στην Ασία (Φιλιππίνες και Βιεντάμ), όπου επρόκειτο να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας “Πειρατές της Καραϊβικής” με τον Τζόνι Ντεπ. Το αρνηθήκαμε γιατί μας ήταν αδιανόητο να ζήσουμε έστω και λίγες ημέρες χωρίς αυτό».

Από την ημέρα που αποφάσισαν να πορευτούν, ζουν στην Κηφισιά σε ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι μονοκατοικία με τεράστιο κήπο.

Εντυπωσιακό βέβαια είναι και το εσωτερικό της κατοικίας. Το σαλόνι κοσμούν δυο καθιστικά και στο ένα υπάρχει και τζάκι, αφού ο χώρος είναι πολύ μεγάλος. Μάλιστα, έχουν και μπαρ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την μπαλκονόπορτα που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο.

Το ταμπά κυριαρχεί στα περισσότερα έπιπλα, ενώ ο χώρος είναι πολύ φωτεινός.