Τραγικές ώρες για την Ντίνα Κώνστα - Τι συνέβη;

Θλιβερά νέα για την γνωστή ηθοποιό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγικές ώρες για την Ντίνα Κώνστα - Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της «Espresso» η γνωστή ηθοποιός Ντίνα Κώνστα η οποία αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Δύο Ξένοι», βρίσκεται πλέον σε ίδρυμα για ηλικιωμένους της Αθήνας, πάσχοντας από άνοια.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια βιώνει αρκετά δύσκολες στιγμές καθώς βρίσκεται πλέον μόνη της σε ένα δωμάτιο, όπως αναφέρει η εφημερίδα πάσχοντας από άνοια. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε εγκαταλείψει και την Αθήνα με αφορμή την έξαρση του κορωνοϊού.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία είδηση που προκαλεί θλίψη για τη σπουδαία καλλιτέχνη που από την δεκαετία του 70΄ μέχρι και πριν από λίγα χρόνια έκανε μια μεγάλη καριέρα.

Πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα

Ντίνα Κώσντα

Ραγίζει καρδιές η Ντίνα Κώνστα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τους Δυο Ξένους: "Δεν τους βλέπω γιατί..."

Ράγισε καρδιές με την εξομολόγηση που έκανε η Ντίνα Κώνστα, η οποία αναφέρθηκε στον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά και στους Δύο Ξένους, όπου είχε κάνει την μητέρα του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Η Ντίνα Κώνστα είχε παίξει τη Ντένη Μαρκορά στην σειρά του Mega Δύο Ξένοι και ο Νίκος Σεργιανόπουλος, έκανε τον γιο της Κωνσταντίνο. Η ηθοποιός μίλησε στο Sectet και την Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στο σίριαλ που άφησε εποχή, αλλά και στον λόγο που δεν το βλέπει.

"Είναι καλό που επέστρεψε το Mega και το σίριαλ “Δύο ξένοι” [...] Είδα το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε καλό μακιγιάζ ούτε ωραία ρούχα. Το σίριαλ αυτό πήγε πάρα πολύ καλά" είπε η ηθοποιός αναφορικά με την επιστροφή της σειράς.

"Ηταν ακόμα ένας ρόλος που έπαιξα [...] γινόταν ένας χαμός" είπε ακόμα αναφορικά με την συμμετοχή της στην σειρά και πρόσθεσε:

Δημήτρης Τσούτσης - Ντίνα Κώνστα Δύο Ξένοι

"Οι περισσότεροι με ρωτούσαν αν είμαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Αυτό τους ενδιέφερε πάρα πολύ. [...]ήταν ένα σίριαλ καλογραμμένο. Οταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις".

"Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι [...] ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά" είπε ακόμα ενώ αποκάλυψε ότι:

"Δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Ακόμα και τους “Δύο ξένους” δεν τους βλέπω. Στενοχωριέμαι να βλέπω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, που έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή [...] Όχι έκανα πάρα πολλή τηλεόραση και δεν μου λείπει καθόλου".Δείτε ωστόσο και τι είχε πει ένας άλλος ηθοποιός για τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Τι είχε αποκαλύψει;