Βρανά: «Ό,τι και να έχει συμβεί...» - ''Ραγίζει καρδιές'' με το tweet για τα 5 χρόνια από το πρόβλημα υγείας της

«Δεν πέθανα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βρανά: «Ό,τι και να έχει συμβεί...» - ''Ραγίζει καρδιές'' με το tweet για τα 5 χρόνια από το πρόβλημα υγείας της

Η Κατερίνα Βρανά είναι παράδειγμα προς μίμηση από τη στιγμή, που ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας της και στο εξής. Η κωμικός μπορεί να περνάει κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητα της όμως τη βλέπουμε να μην το βάζει κάτω με τίποτα.

Το Μεγάλο Σάββατο 23/4 έκανε ένα άκρως συγκινητικό tweet, καθώς έκλεισε 5 χρόνια από την ημέρα, που κινδύνεψε να πεθάνει. Τα γεγονότα έδειξαν πως είναι μια μαχήτρια αφού σήμερα είναι ενεργή στην τέχνη της και ξεπέρασε ακόμα και τη στιγμή, που τη φόβισε πιο πολύ από κάθε άλλη.

Το συγκινητικό tweet της Κατερίνας Βρανά για την περιπέτεια της υγείας της

«Ό,τι άλλο και να έχει συμβεί στον κόσμο, για μένα 21 Απριλίου θα είναι πάντα η μέρα που αρρώστησα κ 23 Απριλίου η μέρα που σχεδόν πέθανα. Οπότε φέτος, μεσάνυχτα Σαββάτου, θα κάνω ότι όλοι μαζί γιορτάζουμε το ότι ΔΕΝ πέθανα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλα τα πυροτεχνήματα».

«Εκνευρίζομαι και απογοητεύομαι αλλά...»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου 5/2 η Κατερίνα Βρανά. Η γνωστή stand up comedian μίλησε μεταξύ άλλων για τον εφιάλτη που πέρασε με την υγεία της.

«Η δύναμη μου ήταν το χιούμορ μου, ότι δεν με πήρε από κάτω. Και τώρα εκνευρίζομαι και απογοητεύομαι αλλά είναι φυσιολογικό αλλιώς θα ήμουν στο ψυχιατρείο. Τίποτα από αυτά που έπαθα δεν ήταν τελειωτικό. Δεν μου είπαν ποτέ δεν θα ξαναπερπατήσεις, δεν θα ξαναδείς, μου είπαν “πάρ΄το πάνω σου”. Οπότε περιμένουμε να δούμε, πιστεύω μέχρι να πάω 70 θα έχω στρώσει.

Για κάποιο λόγο το κοινό ήταν έτοιμο, φοβόμουν γιατί ήξερα ότι είχαμε ταμπού. Όταν έκανα την πρώτη βραδιά, έγινε χαμός, ήταν ένα πάρτι από κάτω κι εκεί είναι που έχω τεράστια ελπίδα για την Ελλάδα γιατί έχουμε χιούμορ και έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε, πιο αργά από άλλες χώρες.

Αναφορικά με την κριτική που της ασκήθηκε για τη φορά που αυτοχαρακτηρίστηκε ως ανάπηρη είπε χαρακτηριστικά: «Με τις λέξεις θα παίξουμε; Αντί να γκρινιάξεις αν θα το πεις “ανάπηρη” ή “ειδικές ανάγκες” φτιάξε πρόσβαση».