«Τα έβγαλα πέρα με βοήθεια από...» - Η Μαντώ απασφάλισε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε

Θα ξαναπήγαινε στη Eurovision;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τα έβγαλα πέρα με βοήθεια από...» - Η Μαντώ απασφάλισε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε

Η Μαντώ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, στο οποίο μίλησε πολύ ανοιχτά για τη θέση του έρωτα στη ζωή της αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες, που πέρασε κατά την περίοδο της καραντίνας με το επάγγελμα της να είναι εντελώς παγωμένο.

Όπως αποκάλυψε, ήρθε σε δυσμενή θέση μιας τα χρήματα της τελείωναν και τότε στα δύσκολα της στάθηκαν συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι γονείς και φίλοι, ήταν στο πλάι της και φυσικά αυτό θα θυμάται. Σήμερα τα πράγματα δεν έχουν φτιάξει τελείως, σίγουρα όμως οι συναυλίες του καλοκαιριού της δίνουν κουράγιο.

Η Μαντώ αποκάλυψε αν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision

Θα ξανά πηγαίνατε στη Eurovision; Τι θα θέλατε να γίνει διαφορετικά;

Θα ξανά πήγαινα στη Eurovision, γιατί είναι μια φανταστική εμπειρία, ένα γεγονός που σε γεμίζει μόνο χαρά. Και τότε που πήγα, παρόλο που δεν πήραμε καλή θέση, πράγμα το οποίο φυσικά δεν οφείλεται ούτε σε εμένα, ούτε στο τραγούδι, καθώς όπως ξέρουμε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αυτό που με ενδιέφερε είναι ότι κέρδισα τις εντυπώσεις και ακόμα συζητιέται η συμμετοχή μου.

Μαντώ

Επαγγελματικά έχετε κάποια άλλα σχέδια;

Λόγω της πανδημίας, ήμασταν πάρα πολύ περιορισμένοι τα τελευταία χρόνια, παρ’ όλα αυτά, τη χρονιά που πέρασε έκανα πολύ πετυχημένες εμφανίσεις και με την παρέα των ‘90s, αλλά και με την νεότερη γενιά, όπως τις Μέλισσες. Μου αρέσει να συμβαδίζω με την εποχή μου. Έρχονται πολύ όμορφες συναυλίες.

Η πανδημία επηρέασε πολύ τον καλλιτεχνικό χώρο. Πώς το βιώσατε εσείς όλο αυτό;

Την καραντίνα την βίωσα πάρα πολύ δύσκολα, ειδικά οικονομικά. Ξαφνικά σταματήσαμε να δουλεύουμε. Τα έβγαλα πέρα με βοήθεια από γονείς και φίλους, δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Είναι τραγικό αυτό που περάσαμε και δυστυχώς ακόμα δεν έχει τελειώσει.

«Αρρώστησα από τις εξαντλητικές δίαιτες» - Συγκλονίζει η Μαντώ με την αποκάλυψή της

Το απόγευμα της Πέμπτης 16/12 η Μαντώ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για το body shaming που επικρατούσε την εποχή που τραγουδούσε. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έφτασε σε σημείο να αρρωστήσει από τις δίαιτες που υποχρεούταν να κάνει. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ήταν και στο J2US.

«Υπήρχε body shaming τότε. Και τρία κιλά πάνω να ήσουνα σου έλεγαν να χάσεις δέκα στη δουλειά. Ήταν τραγικό γιατί κάποια κοπέλα όπως εγώ που ήμουν μια κοπέλα με καμπύλες και η φυσιολογική μου κατάσταση ήταν να μην είμαι αδύνατη γιατί αρρωσταίνω, πήγα κόντρα στη φύση μου και να γίνω κόκαλο.

Έτρωγα 3 μπουκιές και αυτό ήταν. Αρρώστησα. Είχα νοσηλευτεί, είχα αναιμία, θυρεοειδή. Δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήμουν ποτέ η τραγουδίστρια που ήθελα να τραγουδάω και να κοιτάνε τα πόδια μου.

Αλλά μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Τις εποχές που είχα περισσότερα κιλά είχα μεγαλύτερη επιτυχία. Όποτε αδυνάτιζα πολύ δεν ήμουν τόσο δημοφιλής».