Ατύχημα για την Πέγκυ Σταθακοπούλου - Η ανάρτηση όλο νόημα

«Με το πόδι μου το χάλι του… βρήκαμε λύση με το κορίτσι μου…»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Πέγκυ Σταθακοπούλου - Η ανάρτηση όλο νόημα

Το Μεγάλο Σάββατο 23/4 η Πέγκυ Σταθακοπούλου προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή στα social media. (Δείτε την εδώ σε φωτογραφία χωρίς ρετούς)

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός παρά το τραυματισμένο της πόδι δεν το έχει βάλει κάτω καθώς προσπαθεί με τον καλύτερο τρόπο να είναι αισιόδοξη. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο και η Πέγκυ Σταθακοπούλου γυρίζει… μανιωδώς πάνω στο καροτσάκι της!

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Με το πόδι μου το χάλι του… Bρήκαμε λύση με το κορίτσι μου… Η ξενάγηση στα μουσεία ήταν υπέροχη τελικά! Καλή Ανάσταση φίλοι μου».

Η ανάρτηση της Πέγκυς Σταθακοπούλου

"Τώρα συγκινούμαι..." - Η σπάνια κοινή συνέντευξη της Πέγκυς Σταθακοπούλου με την κόρη της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 10/3, η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" μαζί με την κόρη της, Χριστίνα, και έδειξαν στον κόσμο την πολύ δεμένη σχέση τους, ενώ η δεύτερη αποκάλυψε τα όνειρά και τις ασχολίες της.

«Από μικρή ήξερα ότι ο κόσμος γνωρίζει τη μαμά μου, μας σταματούσαν στο δρόμο και μας μιλούσαν. Αλλά τα τελευταία χρόνια κατάλαβα και εκτίμησα τη δουλειά της, και τώρα συγκινούμαι», λέει η κόρη της.

Δικός της στόχος δεν είναι η υποκριτική, αλλά η Ιατρική, ενώ σημαντική είναι και η ενασχόλησή της με τον στίβο. Σ΄αυτό έμοιασε σίγουρα στη μητέρα της, η οποία γυμνάζεται ακόμη και τώρα (δείτε την να κάνει σανίδα).

Η μητέρα της, μάλιστα, δηλώνει την υποστήριξη της σε όποια απόφαση λαμβάνει η Χριστίνα, καθώς πολλές φορές τα οι καταστάσεις αλλάζουν, όπως και οι αποφάσεις: «Δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρουν από νωρίς τα παιδιά μας με τι θέλουν να ασχοληθούν. Εγώ σπούδασα Νομική και κατέληξα να είμαι ηθοποιός» και συνεχίζει: «Ο χώρος της υποκριτικής είναι απαιτητικός. Θα είμαι δίπλα στη Χριστίνα για ό,τι αποφασίσει, αλλά μπορώ να έχω τις ανησυχίες μου».

Ένας λόγος για τον οποίο η σχέση τους είναι τόσο στενή πιθανότατα να οφείλεται στο πόσο ήθελε η ηθοποιός να αποκτήσει ένα παιδί και πόσο πάλεψε γι΄ αυτό, ενώ η δική της αγάπη αντανακλάται και από την κόρη της: «Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε. Η ζωή μου τρέχει παράλληλα με την Χριστίνα»