Την έκοψαν από το GNTM γιατί δεν "ήταν όμορφη" - 3 χρόνια μετά η Σοφία "βάζει τα γυαλιά" στον Σκουλό

Παντρεύτηκε και είναι η πιο εντυπωσιακή νύφη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την έκοψαν από το GNTM γιατί δεν

Την Σοφία Πιλικίδη την γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο GNTM. Μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση, μένοντας απλά στα castings ωστόσο είχε συζητηθεί περισσότερο απ' όλες. Οι 4 κριτές της είχαν μιλήσει με πολύ αυστηρό τρόπο και ιδιαίτερα ο Δημήτρης Σκουλός.

«Κοντή για μοντέλο», «με μεγάλη μύτη» και «πρακτικά μη ωραία» την είχαν αποκαλέσει, με τον κριτή να της μιλάει με πολύ άσχημο τρόπο που έκανε μέχρι και τους συναδέλφους του να νευριάσουν μαζί του.

Τρία χρόνια λοιπόν μετά το πέρασμα της από το ριάλιτι των μοντέλων, η Σοφία παντρεύτηκε (δείτε εδώ και άλλη μια πρώην παίκτρια που παντρεύτηκε) με τον σύντροφό της και θα λέγαμε πως είναι από τις πιο εντυπωσιακές νύφες που έχουμε δει.

Μάλιστα, έχει αλλάξει και το χρώμα των μαλλιών της, δείχνοντας την ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Έτσι είναι σήμερα η Σοφία από το GNTM

GNTM Σοφία Πιλικίδη γάμος

Η ανακοίνωση του Star για το νέο GNTM

Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Αν πιστεύεις ότι είσαι το επόμενο Greece’s Next Top Model, δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Το GNTM 5 αναζητά κορίτσια που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν.

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

TAGS