Κωνσταντίνου και Ελένης: Η "απαγορευμένη" σκηνή που έκοψε ο ΑΝΤ1 αλλά πρόβαλλε ξανά σήμερα 24/4

Το φιλί που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνου και Ελένης: Η

Το Κωνσταντίνου και Ελένης (δείτε πως είναι σήμερα ο Χλέμπουρας) είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που ενώ ολοκληρώθηκε το 2000, προβάλλεται μέχρι και σήμερα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 σε επανάληψη και σημειώνει ακόμη υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, ορισμένα επεισόδιο δεν προβάλλονται πλέον είτε λόγω ορισμένων σκηνών είτε γιατί λόγω των χρόνων που έχουν περάσει δεν βγάζουν νόημα. Ένα από αυτά τα επεισόδια όμως, προβλήθηκε σήμερα Κυριακή του Πάσχα 24/4, καθώς ήταν Πασχαλινό.

Στο επεισόδιο αυτό λοιπόν, είδαμε και μια σκηνή που δεν θυμόμασταν καθόλου. Αυτή λοιπόν είναι όταν η Ελένη Βλαχάκη ζήτησε από την Πέγκυ φιλί στο στόμα και εκείνη της το έδωσε.

Αυτή είναι η σκηνή στο Κωνσταντίνου και Ελένης

«Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τηλεθεατή και στη Χρύσα Παχουμή έδωσε πρόσφατα ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος ηθοποιός που μίλησε σήμερα 3/3 για τον Γιώργο Κιμούλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις παλιές ελληνικές ταινίες αλλά και για το λόγο που έχουν αγαπηθεί τόσο από το κοινό.

Οι παλιές ελληνικές ταινίες γαλούχησαν γενιές και γενιές;

Το δέχομαι και τιμώ όλους εκείνους τους μεγάλους καλλιτέχνες που έφτιαξαν αυτήν την ιστορία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Φυσικά, ένα 10% βλέπουμε και ξαναβλέπουμε και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Δεν ζηλεύω πάρα πολύ, γιατί είμαι ένας δημιουργός της τηλεόρασης που ακολούθησε αυτή την πορεία με το τηλεοπτικό του προϊόν. Καθημερινά παίζονται και ξαναπαίζονται περισσότερο από τις ελληνικές ταινίες με μεγάλη επιτυχία.

undefined

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβάλλεται κάθε μέρα, μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που επί πολλά χρόνια προβάλλεται non stop. Ακολούθησε το «Καφέ της Χαράς». Με την ίδια λογική παίζει συνέχεια και κάνουμε πολύ μεγάλα νούμερα. Ακόμη παίζονται «Οι μεν και οι δεν», που είναι σειρά τριάντα χρόνια και βάλε. Είναι πολύ συγκινητικό.