Αγκαλιά με τον γιο τους Μπουρδούμης και Δροσάκη - Οι δημόσιες ευχές για τη γιορτή του μικρού Αναστάση

Ένα ταξίδι για τους 3 τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγκαλιά με τον γιο τους Μπουρδούμης και Δροσάκη - Οι δημόσιες ευχές για τη γιορτή του μικρού Αναστάση

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον ερχομό του γιου τους να τους ολοκληρώνει ουσιαστικά. Το ζευγάρι αποφάσισε να μη μείνει στην Αθηνά για τις γιορτές του Πάσχα και να ταξιδέψουν όλοι μαζί στην Ιθάκη.

Από εκεί λοιπόν, με μια φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα αποφάσισε ο ηθοποιός να ευχηθεί Χρόνια Πολλά στον κόσμο αλλά και στον γιο του, ο οποίος γιορτάζει για πρώτη φορά το όνομα του. Η εξόρμηση τους φαίνεται να κυλάει πολύ όμορφα και αυτό αποδεικνύεται από το χαμόγελο στο πρόσωπο τους. Άλλωστε η θάλασσα είναι ένα σημείο, που αρέσει πολύ στον μικρό και τα παιχνίδια σε αυτή.

Το πρώτο Πάσχα Μπουρδούμη και Δροσάκη με τον γιο τους στην Ιθάκη

«Χρόνια πολλά Αναστάση μου !Πρώτη φορά που γιορτάζεις γιε μου! Πάντα με φως η ζωή σου κι ένα ατελείωτο ταξίδι μέχρι να βρεις την Ιθάκη σου !Βρήκα τη δική μου στην αγκαλιά της γυναίκας μου μικρέ μου πρίγκιπα!!!Χριστός Ανέστη φίλοι μου!» έγραψε ο ηθοποιός.

«Ο γιος μου κάποτε θα τα διαβάσει και...» - Συγκινεί ο Μουρδούμης με τις δηλώσεις του

Ο σπουδαίος ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που πρόσφατα βρέθηκε στο δικαστήριο στο πλευρό της συζύγου του για την καταγγελία της στον Φιλιππίδη, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» το μεσημέρι της Πέμπτης 7/4. Εκεί εξέφρασε την γνώμη του για το γεγονός ότι ο γιος του θα διαβάσει κάποτε τις ιστορίες του κινήματος #metoo, μια εκ των οποίων ανήκει και στην μητέρα του, Λένα Δροσάκη και θα νιώθει περήφανος.

«Η κίνηση που έκανε η γυναίκα μου, νομίζω αν δεν είχαμε και το παιδί μάλλον κάποιος θα σκεφτόταν “α έχεις και ένα παιδί, πού πας να μπλέξεις”. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω. Αυτά θα τα διαβάσει κάποια στιγμή.

Θέλω να πιστεύω ότι θα νιώσει περήφανος. Νομίζω ότι τα νέα παιδιά που είναι πολύ περισσότερο πιο ενημερωμένα από τη δική μου τη γενιά, πολύ πιο εκπαιδευμένα αρχίζουν και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό» τόνισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.