Απίστευτη η ομοιότητα τους - Ο Αργύρης Αγγέλου μας δείχνει για πρώτη φορά τα αδέρφια του

Σε πασχαλινό mood η οικογένεια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτη η ομοιότητα τους - Ο Αργύρης Αγγέλου μας δείχνει για πρώτη φορά τα αδέρφια του

Ο Αργύρης Αγγέλου, ο αγαπημένος ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Φώτης από το Παρα-5 (Δείτε τι είχε πει για τις αμοιβές της θρυλικής σειράς), αποφάσισε να περάσει τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα με την οικογένεια του. Δεν έκανε μεγάλη απόδραση από την Αθήνα καθώς επισκέφτηκε τον τόπο καταγωγής του, την Χαλκίδα.

Ο ηθοποιός με ένα story στο Insagram μας έδειξε πόσο καλή σχέση έχει με τα αδέρφια του καθώς και πόσο πολύ μοιάζει μαζί τους. Μαζευόμαστε σιγά - σιγά έγραψε και όλα δείχνουν πως ετοιμάζονται για το παραδοσιακό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα.

Η Φωτογραφία του Αργύρη Αγγέλου με τα αδέρφια του

Αργύρης Αγγέλου

«Αυτή η εμπειρία θα με ακολουθεί για όλη μου τη ζωή» - Η αθέατη πλευρά του Αγγέλου

Μας συστήθηκε μέσα από την σειρά του 2003, «οι Σαββατογεννημένες» αλλά τον γνωρίσαμε καλύτερα λίγα χρόνια αργότερα, όταν πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Παρά Πέντε». Ο λόγος για τον Αργύρη Αγγέλου, έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Όμως μπορεί να έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού, ωστόσο ο ηθοποιός επιλέγει να κρατά πιο κρυφή την προσωπική του ζωή. (Δείτε εδώ το πολυτελές σπίτι του με θέα όλη την Αθήνα)

Ο Αργύρης Αγγέλου γεννήθηκε στην Χαλκίδα στις 16 Ιουνίου 1978, ενώ στα 18 του μετακόμισε στην Αθήνα, για να σπουδάσει υποκριτική στη Σχολή Διαμαντοπούλου, από την οποία αποφοίτησε το 2000.

Όμως δεν του έχουν έρθει όλα τόσα εύκολα στη ζωή του. Ιδιαίτερα τον στιγμάτισε η μέρα που ο πατέρας του έφυγε από την ζωή, νικημένος από τον καρκίνο.

«Ο μπαμπάς ήταν άρρωστος, ξέραμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Να είναι καλά η αδερφή μου, τον φρόντισε και η μαμά μου, έμεινε μαζί μας πολύ περισσότερο από ότι μας είχαν πει οι γιατροί. Είχε καρκίνο. Αυτό είχε μια πορεία και από ένα σημείο και μετά βλέπεις να έρχεται το τέλος.

Εμείς στο θέατρο παίζαμε Τετάρτη με Κυριακή και τα Σάββατα είχαμε διπλή παράσταση. Τυχαίνει να ακυρωθεί η παράστασή μας εκείνο το Σάββατο, λόγω μιας εκδήλωσης και είχαμε ενημερωθεί γι΄αυτό. Ο μπαμπάς μου έφυγε εκείνο το Σάββατο το απόγευμα. Ήμουν στη Χαλκίδα, ήμουν εκεί και το έζησα όλο αυτό.

Πως δένεται μια οικογένεια. Είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Ο μπαμπάς έφυγε στο σπίτι. Ζήσαμε όλο αυτό που συμβαίνει στην περιφέρεια», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός.