«Μπορεί να πάρει πέντε λεπτά...» - Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Αθηνάς Οικονομάκου

«Πρέπει να περιποιηθώ τον εαυτό μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μπορεί να πάρει πέντε λεπτά...» - Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Tύπος tv και μεταξύ άλλων μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση και για το πως διαχειρίζεται γενικότερα την εικόνα της στα social media. H ηθοποιός είναι γνωστό πως είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο και πως προσελκύει πολύ κοινό η παρουσία της.

Παρ' όλα αυτά δηλώνει φοβερά ακομπλεξάριστη και πως δεν έχει εμμονή με την εξωτερική της εικόνα, καθώς την έχουμε δει και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και όταν αποφασίσει να βαφτεί αυτό θα είναι αποτέλεσμα πέντε λεπτών, όπως είπε.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου για την εξωτερική της εμφάνιση

Πώς καταφέρνεις να είσαι πάντα χαμογελαστή και λαμπερή εξωτερικά; Στο Instagram, στις εμφανίσεις σου;

Είναι η δουλειά μου, όταν θα δώσω μια συνέντευξη, δεν μπορώ αν εμφανιστώ όπως είμαι σπίτι μου. Αναφορικά με το Instagram, δεν έχω λογαριασμό για να λέω τα προσωπικά μου προβλήματα. Όταν θα περνάω δύσκολη και πιεστική περίοδο, δεν θα κάνω αναρτήσεις, θα πάρω τον χρόνο μου και θα εμφανιστώ όταν χαμογελάω. Δεν νιώθω ότι το Instagram είναι μέρος για να μοιραστώ προβλήματα αλλά και κάποιες σκέψεις μέχρι ενός σημείου.

Να πω βέβαια ότι είμαι εξαιρετικά αισιόδοξη και νιώθω ότι μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα. Νομίζω ότι όταν υπάρχει δύναμη, μπορεί ο άνθρωπος να κάνει πολλά. Παλεύω και βάζω στόχους. Αναφορικά με το «λαμπερή», θεωρώ ότι η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας.

Παλεύω να είμαι ισορροπημένη ψυχικά και να μπορώ να διαχειρίζομαι με ψυχραιμία τα πάντα. Οργανώνω το χρόνο μου κι όταν πρέπει να περιποιηθώ τον εαυτό μου, βρίσκω χρόνο. Μπορεί να είναι πέντε λεπτά, αλλά θα τα βρω. Και έχει να κάνει περισσότερο με το πως νιώθω εγώ.

Αθηνά Οικονομάκου

Δεν σε αφορά τι θα πουν οι άλλοι για εσένα;

Καθόλου! Και μεταξύ μας δεν ασχολούμαι ούτε εγώ πολύ με τον εαυτό μου! Αυτό που βλέπετε είναι συνήθως προετοιμασία πέντε λεπτών.

Θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας ο Φίλιππος Μιχόπουλος; - Η αποκάλυψη της Οικονομάκου

Συνέντευξη στη «Real Life» παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο με τα πιο τρυφερά λόγια (δείτε επίσης εδώ την πραγματική διαφορά ηλικίας που έχουν).

Ο Φίλιππος (Μιχόπουλος) είναι ο ιδανικός σύζυγός με τα δικά σου μάτια;

Δεν ξέρω για τον καθένα ποιο είναι το ιδανικό, αλλά εμένα με καλύπτει ο Φίλιππος σε όλα. Έχει αυτό το χαμόγελο και τη θετική διάθεση που τους κερδίζει όλους. Είναι πολύ αγνή ψυχή, πολύ αγνός άνθρωπος, αισθάνομαι σιγουριά πλάι του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τον Φίλιππο.

Είναι αδιανόητο αυτό (γέλια)! Έχει μια εσωτερική ηρεμία, παρόλο που δεν είναι πάντα ήρεμος, ξέρει πώς να κρατά τις ισορροπίες, έχει μία σταθερότητα και αυτό μου εμπνέει ασφάλεια δίπλα του.

Ένα από τα μυστικά μίας όμορφης σχέσης, ποιο είναι;

Η ειλικρίνεια, η επικοινωνία και ο σεβασμός…

Σκέφτεστε να κάνετε ένα τρίτο παιδί;

Δεν λέω τίποτα, ο χρόνος θα δείξει για ένα τρίτο παιδί. Ποτέ δεν λέω «ποτέ» και δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε αρνητική είμαι, ούτε θετική. Το αφήνουμε και όπως μας τα φέρει η ζωή. Ολοκληρωμένη νιώθω ήδη. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι, δεν είναι όμως και κάτι που το αποκλείω.

Πότε σχεδιάζετε τη βάφτιση της κόρης σας;

Τη βάφτιση της Σιέννας τη σχεδιάζουμε μέσα στο καλοκαίρι. Δεν το έχουμε όμως οργανώσει ακόμη, είμαστε στη φάση της αναζήτησης. Δεν ξέρουμε εάν θα γίνει στη Σαντορίνη, σίγουρα όμως θα γίνει το καλοκαίρι.