Με καπέλο στην παραλία ο Λιάγκας - Βουτιές και παιχνίδια στη θάλασσα με τους γιους του

Σαν να είναι καλοκαίρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
 Με καπέλο στην παραλία ο Λιάγκας - Βουτιές και παιχνίδια στη θάλασσα με τους γιους του

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Λιάγκας και τα δύο παιδιά του θα περνούσαν τις ημέρες του Πάσχα οι τρεις του στο αγαπημένο τους νησί. Μέσα από τις αναρτήσεις στο instagram βλέπουμε πως το ταξίδι αυτό έγινε πραγματικότητα και πως περνάνε πολύ όμορφο χρόνο στο νησί.

Μιας και ο καιρός λοιπόν για το φετινό Πάσχα μοιάζει με καλοκαιριού και αφού τόσο ο παρουσιαστής όσο και τα αγόρια του αγαπάνε πολύ το νερό, αποφάσισαν να πάνε στη θάλασσα αφού είχαν την τύχη να την έχουν στα πόδια τους. Και από ότι είδαμε δεν πήγαν απλά βούτηξαν κι όλας περνώντας μοναδικές στιγμές μέχρι να επιστρέψουν ξανά στη ρουτίνα της εκπομπής για τον μπαμπά και του σχολείου για τα παιδιά.

Στις παραλίες της Τήνου ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του

Λιάγκας στην Τήνο

Οι γιοι του Λιάγκα

Αυτό είναι το εξοχικό του παρουσιαστή στην Τήνο

Το Πάσχα έφτασε και ο καιρός έχει ανοίξει, επομένως ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχασε την ευκαιρία του να ταξιδέψει στην αγαπημένη του Τήνο. Ο παρουσιαστής περνάει κάθε χρόνο πολλές μέρες στο νησί των Κυκλάδων, ενώ έχει και το δικό του υπέροχο σπίτι.

Ο ίδιος μάλιστα, πολλές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από το υπέροχο σπίτι του, στο οποίο περνάει υπέροχες στιγμές με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Συγκεκριμένα, το σπίτι του στην Τήνο διαθέτει μια πισίνα για να χαλαρώνει όταν δεν θέλει να πηγαίνει παραλία, ενώ η θέα του είναι μαγευτική. Βλέπει τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και ένα μικρό μέρος του νησιού.

Όπως όλα δείχνουν και τα παιδιά του απολαμβάνουν με το παραπάνω το υπέροχο σπίτι αλλά και τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν με τον αγαπημένο τους μπαμπά το καλοκαίρι. Μάλιστα μερικές φορές, ο Γιώργος Λιάγκας αποφασίζει να ταξιδέψει στην Τήνο ακόμα και το χειμώνα.

Το υπέροχο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο