Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη από τα Χανιά

Εκτός Αθηνών το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη από τα Χανιά

Η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έχουν μοιραστεί και ορισμένες κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Πριν μερικές ώρες μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το σύζυγό της από τα Χανιά, όπου πήγαν να περάσουν τις Πασχαλινές τους διακοπές.

Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

«Μια αγάπη που έγινε πολλές! Τίποτα πιο σημαντικό. Ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές, στέλνω πίσω αμέτρητες ζεστές!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της και τα σχόλια με τις ευχές ήταν δεκάδες.

Από τα Χανιά της Κρήτης κατάγεται ο Δήμαρχος Αθηναίων και το ζευγάρι τις ημέρες των γιορτών αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές συνηθίζει να τις περνάει στο όμορφο νησί. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει στην παραλία την Σία Κοσιώνη με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Σίας Κοσιώνη με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη

Όπως ανέφερε, έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του συζύγου της, αφού τα νιώθει σαν δικά της, ενώ εξομολογήθηκε επίσης πως δεν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί.

«Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω.

Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης παιδιά