Χόρευαν ξυπόλητοι με θέα θάλασσα - Η πιο τρυφερή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Μπισμπίκη

Δεν κρατιούνται πλέον!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χόρευαν ξυπόλητοι με θέα θάλασσα - Η πιο τρυφερή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη πέρασαν το Πάσχα τους εκτός Αθηνών και παρέα με φίλους. Το ζευγάρι βρέθηκε στο όμορφο Πήλιο και έψησε με την Μαρία Καβογιάννη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, την Μαρία Μπακοδήμου και πολλά άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Βέβαια, πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι! Η τραγουδίστρια μας έδειξε μερικές από τις όμορφες στιγμές που πέρασα με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, μας απέδειξε και πόσο ερωτευμένη είναι με τον Βασίλη Μπισμπίκη! Μετά τις φωτογραφίες τους αγκαλιασμένοι να "λιώνουν" ο ένας για τον άλλον, έκανε ακόμη μια ανάρτηση.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες με την παρέα της, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια στην οποία χόρευαν ξυπόλητοι με τον ηθοποιό στον κήπο του σπιτιού που βρισκόντουσαν με θέα πίσω τους το πράσινο της φύσης και το γαλάζιο της θάλασσας.

Οι φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή από τα μπουζούκια

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι μπορεί στην αρχή να έκρυβαν τον έρωτά τους, ωστόσο πια φροντίζουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Και οι δύο έχουν αρκετά γεμάτο πρόγραμμα, παρόλα αυτά πολύ συχνά συνοδεύουν ο ένας τον άλλο στις εμφανίσεις τους. Αυτό συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο όπου η Δέσποινα Βανδή πρέπει να βρίσκεται στην Κύπρο για τις τελευταίες της εμφανίσεις με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να βρίσκεται στο πλευρό της.

Ενώ λοιπόν, η τραγουδίστρια ερμήνευε τις επιτυχίες της στη σκηνή του «Notes Live», ο Βασίλης Μπισμπίκης φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή. Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της τραγουδίστριας και τα ψηλοτάκουνα τακούνια της, ενώ βρίσκεται στην πίστα, η οποία είναι γεμάτη γαρύφαλλα.

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή από τα μπουζούκια