«Πότε θα παντρευτείς;» - Οικογενειακές στιγμές για τη Δανάη Μπάρκα το φετινό Πάσχα

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πότε θα παντρευτείς;» - Οικογενειακές στιγμές για τη Δανάη Μπάρκα το φετινό Πάσχα

Πάσχα στο χωριό επιλέγει και η Δανάη Μπάρκα και τις φετινές της διακοπές. Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε την Καλαμάτα και την παρέα της γιαγιάς της για να περάσει το φετινό Πάσχα. Ωστόσο από μια σωστή οικογενειακή μάζωξη δεν μπορεί να λείπει η κλασσική φράση: «Πότε θα παντρευτείς;» (Δείτε την πρόταση γάμου που δέχτηκε η παρουσιάστρια)

Στο χωριό με τη γιαγιά η Δανάη Μπάρκα για το Πάσχα

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε πολλές στιγμές από τις διακοπές της, με τους διαδικτυακούς της φίλους, διότιι λατρεύει να είναι πολύ ενεργή στα social media.

Μάλιστα, η Δανάη Μπαρκα πόζαρε με την αγαπημένη της γιαγιά, ενώ όπως παραδέχτηκε, από το τραπέζι δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, και για το πότε θα αποφασίσει να παντρευτεί.

Η Δανάη Μπάρκα με τα κορίτσια της

Η γιαγιά Τούλα στην πρεμιέρα της παράσταση που πρωταγωνιστεί η Δανάη Μπάρκα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 4/5 η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, με την θεατρική παράσταση “Ουρανία” στο θέατρο Μικρό Παλλάς. Ανάμεσα στους θεατές βρέθηκαν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα προκειμένου να τη στηρίξουν και να τη θαυμάσουν και δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από εκεί η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και η πολυαγαπημένη της γιαγιά Τούλα, με την οποία μοιράζεται πολλές στιγμές.

Μετά το τέλος της παράστασης. η Δανάη Μπάρκα αφιέρωσε το χειροκρότημα των θεατών στην γιαγιά της. «Επειδή σήμερα είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος εδώ, η γιαγιά μου που τη λατρεύω, θέλω το επόμενο χειροκρότημα που θα δώσουμε να είναι για εκείνη» είπε φανερά συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα και έτρεξε στην αγκαλιά της.

Μάλιστα, σήμερα μέσα από την εκπομπή της, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως στο σκηνικό της παράστασης υπάρχει ένα σκαμνάκι το οποίο έχει πάρει από το σπίτι της γιαγιάς της και είναι το σκαμνάκι που καθόταν όταν ήταν μικρή.