Ποιος χωρισμός; Ερωτευμένοι στα στενά της Μυκόνου Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου

Με ποιους συναντήθηκαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποιος χωρισμός; Ερωτευμένοι στα στενά της Μυκόνου Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου

Πολλές ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα που ήθελαν την Ελεονώρα Ζουγανέλη να έχει χωρίσει από το σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου. Συγκεκριμένα, 2 χρόνια μετά την τελετή του γάμου τους (δείτε φωτογραφίες) και χαρακτηριστικά την Κυριακή 27/3 προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ρεπορτάζ, που ήθελε το ζευγάρι να κάνει προσπάθειες για να ξεπεράσει μια κρίση που περνάει.

Όπως φαίνεται όμως είναι μαζί και ευτυχισμένοι, αφού η τραγουδίστρια διέψευσε αυτές τις φήμες, πραγματοποιώντας με το σύζυγό της την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ποζάροντας αγκαλιασμένοι.

Η νέα δημόσια εμφάνιση Ζουγανέλη - Δημητρίου

Το Πάσχα τους το πέρασαν στον πανέμορφη Μύκονο όπου και έκαναν τη νέα τους δημόσια εμφάνιση, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει κανένας χωρισμός ανάμεσα τους.

Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με τον Νίκο Οικονομόπουλο που συνάντησαν στα σοκάκια του νησιού.

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου χωρισμός

Έτοιμη να γίνει μαμά η Ελεονώρα Ζουγανέλη;

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του «Αυτός και ο Άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάκη, Τάκη Γιαννούτσο, το βράδυ της Τρίτης 1/2. Σε μια βαθιά αποκαλυπτική συνέντευξη, εξομολογήθηκε πώς είναι να μεγαλώνεις στα θεατρικά καμαρίνια, πώς κατάφερε να τιθασεύσει τον θυμό που ένιωθε στη δύσκολη εφηβεία της αλλά και το body shaming που δέχτηκε στο σχολείο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τους καλλιτέχνες που γνώρισε ως παιδί, την ιδιαίτερη σχέση της με τον Σάκη Μπουλά. Η ίδια αποκάλυψε τι τραγουδάει και τι χορεύει με τον σύζυγό της στο σπίτι, ποια είναι τα πράγματα που απολαμβάνουν να κάνουν μαζί και αν είναι έτοιμη να γίνει μαμά. Μάλιστα, πρόσφατα, ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε αποκαλύψει τι είχε ψυθυρίσει στο αυτί της καθώς την παρέδωσε στην εκκλησία και στον σύντροφό της.

«Μαγειρεύω, ασχολούμαι με το σπίτι, νοικοκυρεύω, κάνω αλλαγές στο σπίτι. Λένε ότι σπεσιαλιτέ μου είναι το κατσικάκι στο φούρνο με ρύζι», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να πω ότι ένα τραγούδι δεν θα πιάσει. Το “Ως κι οι θάλασσες”, δεν πίστευα ότι θα έχει την ανταπόκριση από τον κσόμο. Ειδικά στις ζωντανές εμφανίσεις, ένα τραγούδι μου που μπορεί να τα σπάει, όπως ο “Γεροπλάτανος”, δεν έχει ακουστεί ποτέ στο ραδιόφωνο», και συνέχισε:

«Η μόνη μου αρνητική σκέψη για τη συνεργασία με τον Σταμάτη, ήταν ότι πώς σε έναν άνθρωπο που θαυμάζω και αγαπάω τόσο πολύ, θα του πω “όχι”. Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι δεν είχε θέμα με αυτό και είχε τόσο μεγάλη φροντίδα που ότι δεν μου πήγαινε το μεταμόρφωνε, το έφτιαχνε. Είναι πολύ δεκτικός».

Όσο για το αν θα ήθελε να γίνει μητέρα, η τραγουδίστρια είπε: «Επειδή αναγνωρίζω ότι ο τρόπος ζωής που έχω εξαιτίας του επαγγέλματός μου, είναι διαφορετικός, είναι μια σκέψη για το πώς θα το συμβιβάσω αν κάνω ένα παιδί. Θα ήθελα το παιδί μου να ζει βάσει και της δικής μου ζωής και προσωπικότητας. Θα έκανα πίσω αλλά θα ήθελα και το παιδί μου να γευτεί τον δικό μου χώρο. Και οι γονείς προσφέρουν και τα παιδιά γεύονται από τους γονείς τους».

«Θαύμαζα τον Κώστα Τουρνά. Τον Σάκη Μπουλά δεν θυμάμαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Ήταν κάποιοι μόνιμοι συνεργάτες και κάποιοι που έρχονταν περιστασιακά. Ο Τουρνάς στα μάτια μου ήταν ιππότης», είπε για τους καλλιτέχνες που θαυμάζει.

Για τους γονείς της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Δεν μου έκαναν όλα τα χατίρια, έχω ακούσει και “όχι” αλλά σε μορφή συζήτησης. Κατάλαβα ότι είχα θυμό στην εφηβεία από την όψη μου μέχρι τα πάντα. Ήμουν ένα κορίτσι σκοτεινό, σχετικά με το πώς είμαι σήμερα. Σαφώς και η παχυσαρκία σου φανερώνει ότι υπάρχει κάποια συναισθηματική έλλειψη, απλά και η φύση μου ήταν και τώρα είναι, απλά το έχω ισορροπήσει. Ήμουν εσωτερικό παιδί. Από πάρα πολύ μικρή μου άρεσε να ψάχνω την ουσία των πραγμάτων», ενώ για το body shaming, δήλωσε:

«Ναι είχα δεχθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάτι και στο σχολείο να μην το περάσεις. Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, μετά γινόμουν πιο… Η αλήθεια ήταν αυτό που με έκανε έτσι. Μετά προσπαθούσα να φέρω τον άλλον στη θέση μου. Καμιά φορά μπορεί να είχαν συμβεί ακραία σκηνικά και να τα είπα στους γονείς μου, αλλά γενικά δεν έλεγα».

Για την σύγκριση με τους γονείς της είπε: «Στην αρχή και για πολύ λίγο. Μόλις συνειδητοποίησαν ότι για να κάνεις αυτό το πράγμα χρειάζεται πολύς προσωπικός χρόνος και έπρεπε να τα αποκτήσω όλα αυτά, κατάλαβα ότι δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με συγκρίσεις. Δεν σκέφτηκα ποτέ να “εξαφανιστεί” το Ζουγανέλη.

Έχω διαφωνήσει με τον μπαμπά μου και για πράγματα που έχει κάνει. Έχω κάνει κριτική. Έχουμε διαφορετικής ποιότητας χιούμορ, εγώ δεν μπορώ να είμαι τόσο καυστική όσο εκείνος. Είναι προστατευτικός αλλά δεν με έχει περιορίσει. Έχουν κριτικάρει τον μπαμπά μου γνωστοί και φίλοι αλλά δεν τον έχω υπερασπιστεί ακόμα και να διαφωνούσα. Μάλλον δεν υπερασπίζομαι πολύ αυτούς που αγαπάω. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να έχει όποια γνώμη θέλει. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους».

Για τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη απάντησε: «Μπορεί να βάλει ένα ποτό και να χορέψει. Με έχει συνεπάρει. Έχει τύχει να χορέψουμε, με εκπλήσεει όταν ακούει ιταλοντίσκο. Στη σκηνή νιώθω πιο ελεύθερη, στη ζωή μου έχω ακόμα κάποια πράγματα που με πειράζουν. Μπορεί να είναι ηθικοί φραγμοί ή πράγματα που έχω εγώ στο κεφάλι μου. Ενώ η ψυχή μου βράζει, δεν έχω καταφέρει να γίνω εκδηλωτική στην καθημερινότητά μου» και συνέχισε:

«Ήταν έκπληξη και για εμένα αρχικά. Δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ γιατί δεν είχε βρεθεί ο άνθρωπος που θα με οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Ήθελα κάποια στιγμή να βρεθεί ο άνθρωπος, αλλά όχι ο γάμος. Γίνανε όλα πάρα πολύ γρήγορα. Ένιωσα ζεστασιά με τον Σπύρο. Η πρόταση έγινε χωρίς δαχτυλίδι, με άλλο κόσμημα. Έχει πολλά κοινά με τον μπαμπά μου. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ αγαπώ το κέντρο κι εκείνος όχι».

Τέλος αναφέρθηκε και στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος λέγοντας: «Πριν από τον γάμο με ρώταγαν αν είμαι φίλη με τη Μποφίλιου, πλέον ασχολούνται με το παιδί. Δεν το είχα για τόσο πολύ αδιάκριτο, δεν με νοιάζει πολύ, αλλά είναι αδιάκριτο στην τελική. Δεν είμαι ακόμα έγκυος και δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω».Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το 2021 «πέταξε» πολλά από τη ζωή της. «Πέταξα ανθρώπους που ήταν βλαβεροί, που έπαιρναν από τη ζωή μου και το φως μου».