Σε γιορτινή διάθεση η Μπέττυ Μαγγίρα - Ο χορός που ξεσήκωσε το πλατό του OPEN

Τα έσπασε στον αέρα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε γιορτινή διάθεση η Μπέττυ Μαγγίρα - Ο χορός που ξεσήκωσε το πλατό του OPEN

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 η Μπέττυ Μαγγίρα καλημέρισε τους τηλεθεατές του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», που επέστεψε στην συχνότητα του OPEN, μετά το μικρό διάλειμμα του Πάσχα. Η παρουσιάστρια πιο ευδιάθετη από ποτέ χορεύει και τραβάει όλα τα βλέμματα με το κόκκινό της φόρεμα.

Μάλιστα η παρουσιάστρια συνηθίζει τους τηλεθεατές της σε τέτοια λικνίσματα, καθώς η διάθεση της είναι στα ύψη και δεν το κρύβει. (Δείτε εδώ προηγούμενο χορό της Μπέττυς Μαγγίρα)

Ο χορός της Μπέττυς Μαγγίρα

Η οικοδέσποινα καλημέρισε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές με το τραγούδι «Ο Γιώργος είναι πονηρός» με αφορμή την ονομαστική τους εορτή που είναι σήμερα. Λίγο το γλέντι που γίνεται αυτές τις μέρες, λίγο η χαρά της που επανήλθε δυναμικά, την έκαναν να το ρίξει στον… χορό.

Οι συνεργάτες της στο πλατό ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να τις χτυπάνε παλαμάκια και να τραγουδούν μαζί της. Η Μπέττυ Μαγγίρα λίγα λεπτά αργότερα έστειλε τις ευχές της και ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη» σε κοινό και συντελεστές.

«Καλημέρα σας, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Τι χαρά που είμαστε εδώ, χρόνια πολλά στους Γιώργηδες, στις Γεωργίες και σε όσους γιορτάζουν. Ελπίζω να περάσατε ωραία, να ψήσατε, να φάγατε γιατί τώρα θα χωνέψουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Μπέττυ Μαγγίρα για πασχαλινά ψώνια με τις κόρες της

Η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να συνεχίζει τις εκπομπές της και τη Μεγάλη βδομάδα στο Ποιος είναι πρωινιάτικα σε κάθε περίπτωση όμως ετοιμάζεται και για τις γιορτές του Πάσχα, που θα περάσει με την οικογένεια της. Έτσι λοιπόν για κάποια τελευταία ψώνια και δώρα βρέθηκε η παρουσιάστρια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστείων.

Φυσικά δεν ήταν μόνη της αλλά είχε μαζί της τις δύο κόρες της κάνοντας όσες αγορές του έχουν απομείνει, μιας και συχνά τα κορίτσια δέχονται δώρα από τη μαμά τους. Η Μπέττυ ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ κοστούμι, που της έδινε ύψος κρατώντας μια μαύρη δερμάτινη τσάντα.

Μπέττυ Μαγγίρα