Survivor 5: «Η Μυριέλλα εκμεταλλεύτηκε... » - Η Αθηνά Ευμορφιάδη μιλά για τους έρωτες του ριάλιτι

«Απλά τη μία μέρα μας έλεγε "Εγώ έχω δεσμό εκεί έξω" την άλλη...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Η Μυριέλλα εκμεταλλεύτηκε... » - Η Αθηνά Ευμορφιάδη μιλά για τους έρωτες του ριάλιτι

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, 25/4 η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και αποκάλυψε όλα όσα θέλαμε να ξέρουμε για το Survivor. (Δείτε εδώ τις αποκαλύψεις). Μάλιστα η πρώην παίκτρια δεν δίστασε να αναφερθεί και στους έρωτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη μιλά για τους έρωτες στο Survivor 5

Συγκεκριμένα η Αθηνά Ευμορφιάδη μίλησε για τα ειδύλλια που ακούγεται, ότι έχουν αναπτυχθεί στο Survivor και παρέθεσε τη δική της άποψη για τη Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Τα δύο αυτά παιδιά ταξίδεψαν μαζί μας αρχικά. Μείνανε πάρα πολύ καιρό στο ξενοδοχείο μέχρι να έρθει η ώρα τους να μπουν στο παιχνίδι, οπότε είναι λογικό να γνωρίστηκαν περισσότερο μεταξύ τους. Δεν πιστεύω ότι υπήρξε κάποιος έρωτας μεταξύ τους. Ήταν έναν μήνα στο ξενοδοχείο μαζί».

Αναφορικά με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία έχει επίσης αποχωρήσει από το Survivor, είπε: «Η Μυριέλλα ήθελε να έχει καλές σχέσεις με την άλλη ομάδα και της βγήκε αυτό το φλερτ που το εκμεταλλεύτηκε», υποστηρίζοντας ότι δεν τους πείραξε σαν ομάδα το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη αλλά, κάποιες άλλες κινήσεις της.

«Απλά τη μία μέρα μας έλεγε "Εγώ έχω δεσμό εκεί έξω" την άλλη την έβλεπα να φιλιέται με κάποιον, γι αυτό ταράχτηκα και εγώ. Έλεγα "εδώ να χάνουμε ασυλία και να είναι τόσο χαρούμενη;". Το ελεγα συνέχεια ότι δεν με ενοχλεί τι κάνει με αυτόν τον άνθρωπο».

Πόσα κιλά έχασε στο Survivor η Αθηνά Ευμορφιάδη

Μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το Survivor 5, ωστόσο η Αθηνά Ευμορφιάδη εξακολουθεί και αναφέρεται καθημερινά στο παιχνίδι και την εμπειρία της, ενώ πρόσφατα μίλησε και για την Μυριέλλα.

Η αθλήτρια του Kick Boxing έχει επιστρέψει πλέον στην καθημερινότητά της και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της. Μάλιστα, η ίδια έκανε πριν από λίγες ώρες πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε διάφορες απορίες.

Μεταξύ άλλων, η Αθηνά αποκάλυψε τα κιλά που έχασε στο Survivor.

«Είχα πάρει 6 κιλά για να μπω στο παιχνίδι είναι η αλήθεια. Έχασα συνολικά 9 κιλά. Όταν είδα το πρόσωπο μου σοκαρίστηκα, είχα αδυνατήσει πάρα πολύ. Η τηλεόραση σου δίνει 10 κιλά συν, οπότε δεν φαίνεται αυτό», είπε χαρακτηριστικά.