Survivor 5: «Με ταρακούνησε...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Αθηνάς Ευμορφιάδη για τον Άρη Σοϊλέδη

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Με ταρακούνησε...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Αθηνάς Ευμορφιάδη για τον Άρη Σοϊλέδη

Το πρωί της Δευτέρας 25/4 του Πάσχα η Αθηνά Ευμορφιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο φετινό Survivor 5, για την στιγμή που δεν ήταν καλά ψυχολογικά ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο την τελευταία περίοδο με την εκρηκτική του συμπεριφορά.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Ευμορφιάδη για το Survivor 5

«Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στην προσωπική μου ζωή, έχουν έρθει αρκετά καλά πράγματα. Σίγουρα με στεναχώρησε που δεν είδα και την άλλη πλευρά της Αθηνάς στο παιχνίδι αλλά είναι ριάλιτι. Δίνουν αυτό που μάλλον κάνει περισσότερη αίσθηση. Μέσα όλοι έχουμε και τα καλά μας και τα κακά μας.

Ο Άρης με βοήθησε πάρα πολύ ομολογώ, με ταρακούνησε, με έκανε να θυμηθώ για ποιον λόγο ήρθα γιατί πραγματικά ήμουν μία καλή αθλήτρια αλλά ψυχολογικά ήμουν πάρα πολύ χάλια».

Έτοιμη να γίνει ξανά μαμά η Αθηνά Ευμορφιάδη! - Όσα αποκάλυψε

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing, Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία πριν λίγο καιρό αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, μίλησε για τα σχέδια της, τη σχέση της αλλά και το ενδεχόμενο για ένα δεύτερο παιδί.

Όπως θυμόμαστε, η τρομερή παίκτρια, είχε αποχωρίσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης της Καραϊνικής, καθώς της έλειπε υπερβολικά το παιδί της, συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά πίσω στη Ελλάδα, και ήταν στα τάρταρα η ψυχολογία της εξαιτίας αυτού.

Μεταξύ άλλων δεν γινόταν να μην αναφερθεί στα μελλοντικά της σχέδια αλλά και στους ανθρώπους που άφησε πίσω στο παιχνίδι με τους οποίους είχε δεθεί.

Πώς νιώθεις βλέποντας πια απέξω την Ευρυδίκη;

Δεν σου κρύβω πως μου λείπει ήδη. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο ήρθα τόσο κοντά. Μας έδεσε και το πρόβλημα υγείας που περάσαμε και oι δύο. Πλέον είμαι έξω, τη στηρίζω και την περιμένω. Την αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω, όταν βγει, να συνεχιστεί αυτή η όμορφη σχέση που αποκτήσαμε. Η Ευρυδίκη είναι ένα παρεξηγημένο κορίτσι, κι έμαθα πολλά από αυτήν. Αγωνιστικά, μπορεί να μην είναι η πιο γρήγορη παίκτρια, αλλά τα κάνει όλα με μεγάλη ηρεμία. Λέει «θα μπω στο στίβο μάχης και δεν με ενδιαφέρει τίποτα, θα κάνω αυτό που μπορώ και με νοιάζει μονό το ότι προσπάθησα». Γι' αυτό καταφέρνει να βρίσκει το στόχο. Είναι ήρεμη και το απολαμβάνει. Ακριβώς το αντίθετο από ό,τι έκανα εγώ. Έμπαινα στο στίβο και σκεφτόμουν ότι θα τραυματιστώ. Είμαι ενεργή αθλήτρια και φοβόμουν ότι όλο αυτό θα μου κάνει κακό.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αποκαλύπτει

Τώρα που επέστρεψες πώς είσαι σωματικά;

Αυτήν τη στιγμή είμαι με έναν ώμο σε πολύ άσχημη κατάσταση, το ισχίο μου με ταλαιπωρεί, η μέση μου επίσης. Χρειάζομαι ξεκούραση και αποκατάσταση. Επίσης δεν το περίμενα ποτέ, αλλά κάποιες φορές δεν θυμάμαι ονόματα ανθρώπων ή πράγματα που γίνονταν μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θέλει λίγο χρόνο, αλλά θα φτιάξει.

Σχέδια υπάρχουν;

Όπως είχα αναφέρει και μέσα στο παιχνίδι, η ζωή μου είναι έτοιμη εδώ έξω και με περιμένει. Ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου, με πολύ κόπο και πολλή αγάπη. Δεν μπήκα σε κανένα τηλεοπτικό παιχνίδι για να φτιάξω τη ζωή μου. Τα έχω καταφέρει όλα με τη δική μου αξία και τα δικά μου χέρια. Το έργο που θα συνεχίσω να κάνω για όσο βαστούν τα πόδια μου είναι η ενασχόληση μου με τα παιδιά. Τα αγαπώ πολύ και δουλεύω σκληρά για να βγουν αξιοπρεπή και με αρχές στην κοινωνία. Επίσης θέλω να επιστρέψω στους αγώνες μου και να φτιάξω την οικογένεια μου με τον Γιάννη, να γίνω σύντομα ξανά μανούλα!