Βικτώρια Καρύδα: Η σπαρακτική ανάρτηση με τον Γιάννη Μακρή 4 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Ρίγη συγκίνησης ανήμερα του Πάσχα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βικτώρια Καρύδα: Η σπαρακτική ανάρτηση με τον Γιάννη Μακρή 4 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Μπορεί να έχουν περάσει 4 χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο σύζυγός της, ωστόσο η Βικτώρια Καρύδα δεν τον ξεχνάει λεπτό. Έζησαν έναν πανέμορφο έρωτα που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας και στην απόκτηση δυο παιδιών.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας εκτελέστηκε το 2018 έξω από το σπίτι του λίγο μετά τις 20:00 από άγνωστους άνδρες, την ώρα που η σύζυγός του ήταν σε επίδειξη μόδας. Πρώτος που βρέθηκε στο σημείο ήταν ο πατέρας του, ενώ το βίντεο με τον σπαραγμό του μοντέλου όταν πήγε στο σπίτι της έχοντας μάθει τα όσα έγιναν ραγίζει καρδιές.

Από την ημέρα λοιπόν που τον δολοφόνησαν, η Βικτώρια Καρύδα δεν τον έχει ξεχάσει λεπτό και πάντα τον κουβαλάει στην καρδιά της. Πριν μερικές ώρες μάλιστα, στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τρυφερή φωτογραφία τους με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα που είναι οικογενειακές.

Η φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα με τον Γιάννη Μακρή

Βικτώρια Καρύδα Γιάννης Μακρής

Νέα αρχή για την Βικτώρια Καρύδα

Μπορεί οι εξελίξεις στην δίκη να μην έχουν τέλος, αφού μάρτυρας "κλειδί" δολοφονήθηκε, ωστόσο δεν το βάζει κάτω ούτε λεπτό και δεν αφήνει πλέον οι άσχημες ειδήσεις να την ρίχνουν.

Σήμερα λοιπόν, έχει βρει το χαμόγελο της και κάνει μια νέα αρχή στα επαγγελματικά της. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Miss Europe Continental η MissΤουρισμός.

«Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για την Ιταλία!!! όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα..???????? μας στο Miss Europe Continental η MissΤουρισμός, Βικτώρια Καρίδα @viktoria_karida1111 .., Δήλωσε υπερήφανη, περπατώντας ξυπόλυτη στους ιερούς πρόποδες της Ακρόπολης κρατώντας περήφανα την Ελληνική Σημαία μας φορώντας τουαλέτα @vassilioskostetsos όπως το μπλε χρώμα του ουρανού, με απαλή χρυσαφένια επιδερμίδα @prokopiosmakrilakis φλερτάρει με το χρώμα και τον ήλιο ανταποκρινόμενη έτσι στην φλογερή της επιθυμία για ευτυχία και φως», έγινε γνωστό.