Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Αυτή είναι η μαμά της Χαράς Παππά

Η μια ξανθιά και η άλλη καστανή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Αυτή είναι η μαμά της Χαράς Παππά

Μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM αλλά μπήκε στις καρδιές αρχικά από τη σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και έπειτα για το θάρρος της να μιλά δημόσια για τις ψυχικές διαταραχές που βιώνει. Ο λόγος για την Χαρά Παππά.

Η μητέρα της Χαράς Παππά

Η Χαρά Παππά φαίνεται πως αγαπά τα social media και τον τρόπο που οι άνθρωποι επικοινωνούν μέσα από αυτά. Μάλιστα η ίδια μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Τελικά πριν από λίγες μέρες το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να μοιραστεί έναsotry με την μητέρα της, Βασιλική Μπέλλου και να μας δείξει από που κληρονόμησε αυτά τα γονίδια που την έκαναν να αναδειχθεί στον χώρο της μόδας.

Το μόνο που διαφέρει ανάμεσα σε μένα και κόρη είναι το χρώμα των μαλλιών τους. Η μία είναι καστανή και ο άλλος ξανθιά.

Μητέρα Χαρά Παππά

«Δεν με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε πρόσφατα η Χαρά Παππά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώην παίκτρια του GNTM έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που την είδαμε στο παιχνίδι, η ίδια καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα, ειδικά μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Χαρά πραγματοποίησε ένα Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Μέσα σε όλα, το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως έχει δεχθεί bullying στην παιδική της ηλικία.

«Ήμουν κάπως έτσι μικρή και γι’ αυτό έχω υποστεί bullying και φίλους στο σχολείο δεν είχα. Αυτό μου δημιούργησε μια λάθος εικόνα, πως όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης. Και αυτό δημιούργησε μια λάθος εικόνα του εαυτού μου, στα μάτια μου, που κουβαλούσα… με έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη” και στη συνέχεια δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε.

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Όταν δε σε αγαπάς, δε σε εκτιμάς και όταν δε σε εκτιμάς δε σε αγαπάς. Πλέον βγήκα από αυτόν και είναι κάτι που κατάφερα μέσω της ψυχοθεραπείας. Και στην τελική ποιος ορίζει το “ωραίο” και το “άσχημο” θα πω εγώ και θα το αφήσω για άλλη συζήτηση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χαρά Παππά για μπούλινγκ