Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, έκανε δύο εγχειρήσεις και...» - Η αναφορά στην υγεία του

Δείτε αναλυτικά

«Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, έκανε δύο εγχειρήσεις και...» - Η αναφορά στην υγεία του
News 25.04.2022 15:59
Από Ίρις Βίλα

Το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 μέσα από την εκπομπή «Love it» προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα ο Ζαφείρης Μελάς. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για τον πολύ καλό του φίλο, ΠασχάληΤερζή αλλά και για την κατάσταση της υγείας του (δείτε εδώ την πραγματική καταγωγή του).

«Το δισέγγονό μου είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή. Είναι τιμή μου να λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε. Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, απλά είχε πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει και καλά έκανε, κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι. Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου. Εμείς στο παρελθόν όταν περνούσαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες από μπροστά μας, σηκωνόμασταν όρθιοι από σεβασμό. Η νύχτα σε κάνει σκληρό και το στομάχι σου πρέπει να είναι γερό. Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του».

Οι δηλώσεις του Ζαφείρη Μελά

Τα τελευταία χρόνια του Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι

Τον Νοέμβριο του 2007, ο Πασχάλης συνεργάζεται ξανά με τον Χρήστο Νικολόπουλο. Με τίτλο “Η διαφορά” ένας δίσκος με 14 τραγούδια συνθέσεις, όλες του Νικολόπουλου, με τις μελωδίες να ξεχωρίζουν η μια από την άλλη, με το κλασικό ύφος βέβαια του λαϊκού συνθέτη. Τον Νοέμβριο του 2008, μια δοκιμασμένη και γεμάτη επιτυχίες συνεργασία επαναλαμβάνεται.

Ο Πασχάλης Τερζής συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους. «Μια νύχτα ζόρικη» ο τίτλος του δίσκου. Στίχους, εκτός από το Γιώργο Θεοφάνους έχουν γράψει ο Θάνος Παπανικολάου, ο Κώστας Φασουλάς, ο Ανδρέας Νεοφυτίδης και ο μεγάλος μας ποιητής Μάνος Ελευθερίου.

Ακολουθεί ένα promo σε χρονολογία 2010, με στίχους-μουσική Νίκου Καρβέλα με τίτλο “Δεν έχει η κόλαση φωτιές”, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ετοίμασε ένα τραγούδι επανεκτέλεση του Θοδωρή Παπαδόπουλου με τίτλο “Βροχή”.

Στις αρχές του 2015, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας, ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα, με το “Ένα θα σου πω”. Τη μουσική υπογράφει ο Λάκης Παπαδόπουλος και τους στίχους ο Κυριάκος Ντούμος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζαφείρης Μελάς: «Θαμώνας με χαστούκισε γιατί...» - Η εξομολόγηση του τραγουδιστή

"Με λυπεί πολύ.." - Ο άγνωστος τσακωμός του Πασχάλη Τερζή με τον Βασίλη Καρρά

Share