«Ήμουν έξι μήνες με δεμένο σαγόνι» - Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του παλιός συνεργάτης της Πάολα

« Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήμουν έξι μήνες με δεμένο σαγόνι» - Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του παλιός συνεργάτης της Πάολα

Την Δευτέρα του Πάσχα 25/4 στο Ποιος είναι πρωινιάτικα μετά τις δηλώσεις της Αθήνας Ευμορφιάδη και τα καυστικά σχόλια για τη Μυριέλλα Κουρεντή ακούσαμε τη συγκλονιστική ιστορία του Γιάννη Μπέκα. Πρόκειται για ένα τραγουδιστή με μια ξεχωριστή φωνή, ο οποίος έχει κάνει πολύ όμορφα βήματα στο χώρο.

Η ιστορία του μάλιστα από μια περίοδο που βρισκόταν σε σχήμα μαζί με την Πάολα είναι πολύ έντονη και η αλήθεια είναι πως δεν την είχαμε ακούσει μέχρι σήμερα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος φεύγοντας από το μαγαζί είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο, που παρά λίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέκα στο Ποιος είναι πρωινιάτικα

«Εμφανιζόμουν στη Θεσσαλονίκη με την Πάολα. Και φύγαμε από το μαγαζί με τον ξάδερφό μου και τουμπάραμε στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. Όταν με έβγαλαν από μέσα, θυμάμαι ότι δεν μπορούσε να κλείσει το στόμα μου σωστά. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν ότι έχει σπάσει το σαγόνι μου. Για μένα ήταν κάτι πολύ σοκαριστικό», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε :«Φοβήθηκα μήπως δεν επανέλθει το κεφάλι μου. Ήμουν για έξι μήνες με δεμένο το σαγόνι, δεν μπορούσα να φάω. Σκέψου δεμένο το σαγόνι με τέσσερις βίδες και ο μόνος τρόπος για να πάρω τροφή ήταν με καλαμάκι, αλεσμένο».

Γιάννης Μπέκας

Ο Γιάννης Μπέκας στη συνέχεια, ανέφερε:«Πήρα πολλά κιλά, είχα πρηστεί. Ταξιδέψαμε με τη μητέρα μου και την αδερφή μου στη Σαντορίνη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που κατέβηκα στην τουαλέτα, σε ένα μαγαζί, και ήταν δυο κοριτσάκια. Λέει το ένα “αυτός είναι ο Μπέκας” και απαντάει η φίλη της “δεν είναι ο Μπέκας, αυτός είναι πάρα πολύ χοντρός”. Αυτό ήταν σοκ».

Λίγα λόγια για τη ζωή του τραγουδιστή

Το μακρινό 2004 ο Γιάννης Μπέκας συστήνεται στο κοινό με το «Εγώ θα λείπω» ντουέτο με την Καλομοίρα και έπειτα με το «Χριστούγεννα ξανά» όπου κυκλοφόρησε σε συλλογή της Heaven Music.Ένα χρόνο μετά το 2005 ο τραγουδιστής κυκλοφορεί το πρώτο του Άλμπουμ, με τίτλο «Κάποιες στιγμές που χάνομαι».

Από το συγκεκριμένο άλμπουμ ξεχώρισε αμέσως ένα τραγούδι με τίτλο "Το σ' αγαπώ", σε μουσική Τάκη Μπουγά και στίχους Πάνου Φαλάρα. Ο ίδιος έχει αποφοιτήσει από μουσικό σχολείο και παίζει μια ευρεία γκάμα μουσικών οργάνων όπως πιάνο, κιθάρα, σάζι, ούτι, παραδοσιακό κλαρίνο και κρουστά.

Γιάννης Μπέκας

Το 2008 ο Γιάννης Μπέκας κυκλοφορεί το πρώτο του CD Single με τίτλο «Εκτός τόπου και χρόνου», το οποίο γίνεται μεγάλη επιτυχία. Τα χρόνια πέρασαν και ο ίδιος έκανε κάποιες live εμφανίσεις, ωστόσο χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν 4 χρόνια τον είχαμε δει να παίρνει μέρος στο «The Voice».

Σήμερα ο ίδιος ασχολείται με το ραδιόφωνο και έχει καθημερινή εκπομπή στον σταθμό Focus 103.6.