«Μου λένε είσαι διαφορετική...» - Τα σχόλια που δέχεται η Κοντομάρη για τη νέα σελίδα στη ζωή της

«Στο δρόμο μου λένε πως...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου λένε είσαι διαφορετική...» - Τα σχόλια που δέχεται η Κοντομάρη για τη νέα σελίδα στη ζωή της

Η Βίβιαν Κοντομάρη παραχώρησε μια σύντομη συνέντευξη στην εκπομπή ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον'' και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία, που βίωσε στη σειρά ''Το σόι σου'' καθώς και για το πως αντιμετώπισε το κοινό την παρουσία της στη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια''.

Αναμφίβολα η σειρά του alpha έκανε τεράστια επιτυχία αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν την αποδέχτηκαν στο επόμενο της βήμα. Μάλιστα άρεσε πολύ ο νέος της αυτός ρόλος απλώς πολλοί σχολίασαν μια διαφορά στην εμφάνιση της, με τα κιλά που έχει χάσει να είναι πολλά.

Οι δηλώσεις της Βίβιαν Κοντομάρη για το ρόλο της στη σειρά το Σοι σου

«Φέτος είμαι στην ΕΡΤ 1 και στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ». Στο δρόμο μου λένε πως έχω αλλάξει πολύ . Ο κόσμος, ειδικά μετά από μια τέτοια επιτυχία όπως είχαμε με το Σόι σου, ταυτίζεται με αυτήν την εικόνα. Του είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει και να σε δεχτεί σε κάτι άλλο. Μου λένε είσαι λίγο διαφορετική ε; Αλλά μου αρέσει » είπε η Βίβιαν Κοντομάρη.

Λίγα λόγια για τη ζωή της ηθοποιού

Η Βιβιαν Κοντομάρη είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου, καθώς και της τηλεόρασης. Έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Το σόι σου ως Μπέλα Χαμπέα. Το 1996 αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από αυτοτελή επεισόδια στις σειρές Κόκκινος Κύκλος και Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Άρχισε να γίνεται γνωστή από τις καθημερινές τηλεοπτικές σειρές Οι Βασιλιάδες και Λόλα, όπου μέσα από αυτούς ερμήνευσε τους πρώτους της μεγάλους ρόλους στην τηλεόραση.

Ωστόσο η μεγάλη επιτυχία ήρθε μέσα από την οικογενειακή κομωδία Το σόι σου, όπου αποτελεί αναμφισβήτητα μεγάλο σταθμό στην καριέρα της. Ο ρόλος της Μπέλας , που υποδύεται, εκτός από το ότι την καθιέρωσε στον χώρο της υποκριτικής και την ανέδειξε σε σημαντική ηθοποιό, έκανε και τον κόσμο να την αγαπήσει.

Bίβιαν Κοντομάρη

Στο θέατρο η Βίβαν Κοντομάρη έχει συνεργαστεί με τους Σπύρο Ευαγγελάτο – Λήδα Τασοπούλου (Αμφι-Θέατρο), Κώστα Τσιάνο (για το Εθνικό Θέατρο), Πέτρο Σεβαστίκ (Εθνικό Θέατρο), Λυδία Κονιόρδου (Εθνικό Θέατρο), Σωτήρη Χατζάκη (Θέατρο Πολιτεία),Θέμη Μουμουλίδη (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας), Γιάννη Ιορδανίδη (Θεσσαλικό Θέατρο, Κ.Θ.Β.Ε., Θέατρο Τζένη Καρέζη), Πέρρη Μιχαηλίδη (Κ.Θ.Β.Ε.), Γιώργο Μιχαηλίδη (Κ.Θ.Β.Ε., Ανοιχτό Θέατρο), Μιχάλη Ρέππα & Θανάση Παπαθανασίου, Γιώργο Βάλαρη (Μικρό Θέατρο).

Την σεζόν 2014-2015 ήταν μέλος σε παράσταση με τρία μονόπρακτα του σημαντικού Ιάκωβου Καμπανέλλη, που τα εμπιστεύτηκε η ίδια η κόρη του, στον πολυχώρο Vault. Τις επόμενες δύο σεζόν πρωταγωνίστησε στο πλάι της μεγάλης ηθοποιού του θεάτρου και του κινηματογράφου, Ζωής Λάσκαρη στο θέατρο Αθηναΐς, στο απολαυστικό έργο του Νίκου Μουτσινά,"Νύφη Κουράγιο". Την σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην παράσταση "Δουλειές με φούντες" στο ίδιο θέατρο μετά τον θάνατο της σημαντικής Ζωής Λάσκαρη. Για την σεζόν 2018-2019 ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία Toc Toc στο θέατρο Ήβη μαζί με τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον Ευθύμη Ζησάκη και τον Δημήτρη Σταρόβα.