Και όμως είναι τόσο - Η Άννιτα Πάνια έσβησε τούρτα και αποκάλυψε την ηλικία της

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Και όμως είναι τόσο - Η Άννιτα Πάνια έσβησε τούρτα και αποκάλυψε την ηλικία της

Η Ανίττα Πάνια αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα για λίγες ημέρες και να κάνει μια εξόρμηση για τις ημέρες του Πάσχα χωρίς να αποκαλύπτει ούτε το μέρος αλλά ούτε και την παρέα. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως ήθελε λίγο χρόνο για τον εαυτό της, ωστόσο η ανάρτηση της στα social media τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4 αποκάλυψε άλλον έναν λόγο για να αποδράσει.

Με μια φωτογραφία στην οποία φορούσε το καπέλο της ανάποδα και κρατώντας μια τούρτα έκανε γνωστό πως είχε τα γενέθλια της. Με ανεβασμένη διάθεση λοιπόν, έκανε γνωστή όχι μόνο την ημέρα που γεννήθηκε αλλά και την χρονολογία.

Η Ανίττα Πάνια αποκάλυψε την ηλικία της

«Ένα το κεράκι, 52 τα χρόνια. Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Σας εύχομαι υγεία και χαρά με πολλή και καλή τρέλα!!», έγραψε η Αννίτα Πάνια.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Αννίτας Πάνια

Το πρόγραμμα του Open έχει αλλάξει δραστικά εξαιτίας των παγκοσμίων εξελίξεων, που συνταράσσουν, με τον πόλεμο της Ουκρανίας να έχει αφήσει χώρο επί της ουσίας μονάχα για την ενημέρωση του σταθμού, με επιρροή και σε άλλα, βασικά πρόσωπα.

Εδώ και πολλές ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός Open με μαραθώνια ενημέρωση, ακολουθεί αποκλειστικά τη πορεία του πολέμου στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να αλλάξει η ροή του προγράμματός του και όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να μην προβληθούν, ανάμεσα σε αυτές και το «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, που δεν γινόταν να εξαιρεθεί από την απόφαση του καναλιού.

Με τον καιρό να περνά, ωστόσο, και το Open να μην παίρνει την απόφαση να αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά του μπροστά στις εξελίξεις, όπως έκαναν τα άλλα κανάλια, δημιουργείται η απορία μήπως έρχεται πρόωρα το τέλος για την φετινή σεζόν για την παρουσιάστρια, που εντυπωσίασε σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν, που είχαμε συνηθίσει.

Καμία απόφαση, πάντως, δεν έχει ληφθεί προς το παρόν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται, ανάλογα με τις εξελίξεις, να έρθει το τέλος της εκπομπής για την χρονιά αυτή, με την Πάνια να έχει μείνει ήδη εκτός εδώ και αρκετές μέρες και να ανανεώνει, ενδεχομένως, το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.