Τσαγκρινού και Dj Stephan είναι ζευγάρι - Το ανακοίνωσαν με μια καυτή φωτογραφία στο Instagram

Μετά τις φήμες ήρθε και η δημοσίευση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τσαγκρινού και Dj Stephan είναι ζευγάρι - Το ανακοίνωσαν με μια καυτή φωτογραφία στο Instagram

Η Έλενα Τγακρινού έχει αποφασίσει να μιλάει ανοιχτά για ό,τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή και να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Όπως λοιπόν ανακοίνωσε στις κάμερες πως δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Mike, έτσι λοιπόν συναίνεσε στο να βγει η νέα της σχέση στη δημοσιότητα.

Ο λόγος για το post που έκανε ο DJ Stephan στο Instagram με την τραγουδίστρια στην αγκαλιά του στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Και φυσικά δεν έμειναν στην αγκαλιά αλλά σε έναν πολύ ερωτικό πιάσιμο, το οποίο δίνει τέλος στις φήμες και επισημοποιεί επί της ουσίας ότι είναι μαζί.

Η πρώτη δημόσια φωτογραφία για τη σχέση Έλενας Τσαγκρινού με τον Dj Stephan

«Είναι ωραίο να...» - Η Τσαγκρινού "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή της για τον νέο σύντροφό της

Η Έλενα Τσαγκρινού εντοπίστηκε σε βραδινή έξοδο από την κάμερα του Happy Day και μίλησε "ανοιχτά" για πρώτη φορά για την νέα της σχέση, ενώ σχολίασε και την πιο "καυτή" της εμφάνιση, η οποία έχει αλλάξει γενικότερα μετά τον χωρισμό της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε πως περνάει πολύ όμορφα σε αυτή την περίοδο της ζωή της και πως οι νέοι έχουν αφήσει πίσω τους τις απόψεις που κυριαρχούσαν γύρω από την σεξουαλικότητα στις εμφανίσεις μίας γυναίκας, με την ίδια να τονίζει πως ως ποπ καλλιτέχνης αυτού του είδους οι εμφανίσεις είναι λογικές και γι' αυτό μόλις πραγματοποίησε μία.

«Είναι ωραίο να περνάς καλά, εύχομαι σε όλους σας να περνάτε καλά» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που όλοι οι νέοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι είμαστε απενοχοποιημένοι από το sexiness. Κι εγώ ως ποπ περσόνα έκανα κάτι σέξι».