Ποζάρουν με τις κορούλες τους αγκαλιά - Η τρυφερή φωτογραφία της οικογένειας Πετρούνια στη Μύκονο

Με φόντο μια πισίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ποζάρουν με τις κορούλες τους αγκαλιά - Η τρυφερή φωτογραφία της οικογένειας Πετρούνια στη Μύκονο

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια και αυτό φαίνεται συχνά μέσα από τις πολύ όμορφες φωτογραφίες, ποστάρουν και οι δύο με τις κόρες τους στο Instagram, με πιο τρυφερή αυτή, που ο αθλητής πάει την κόρη του στο σχολείο. Για τις διακοπές του Πάσχα αποφάσισαν να φύγουν από την Αθήνα και έτσι βρέθηκαν στη Μύκονο, μαζί με παρέα.

Το νησί υπήρξε σημείο συνάντησης πολλών διάσημων και έτσι η όμορφη οικογένεια έκανε την ίδια επιλογή και με ένα post μας έδειξαν πόσο καλά τα περνάει το team Πετρούνια.

Το ταξίδι στη Μύκονο του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

«Χρόνια πολλά από #petrounias family», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.

Άλλη μία τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του ζευγαριού

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, παρά τις απαιτητικές υποχρεώσεις τους, απολαμβάνουν την καθημερινότητα με τις κόρες τους και συχνά δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις βόλτες τους και τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί εντός και εκτός σπιτιού. Τα παιδιά τους έχουν πια μεγαλώσει και πολύ συχνά τα βλέπουμε και στο κέντρο Άθλησης που έχουν δημιουργήσει οι γονείς τους.

Τα κορίτσια τους βαφτίστηκαν το καλοκαίτι του 2021, ενώ λίγο μετά παντρεύτηκαν και οι ίδιοι, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της οικογένειας τους.

Όσο για τη δεύτερη κόρη τουςΛένια, έγινε ενός έτους τον περασμένο Δεκέμβρη και είναι σε μία ηλικία που είναι πιο επικοινωνιακή και ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της. Το κοριτσάκι είναι χαμογελαστό και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Οι φωτογραφίες του είναι η μία καλύτερη από την άλλη και ένα ακόμα υπέροχο στιγμιότυπο δημοσίευσε στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση λίγες μέρες πριν.

Η γνωστή αθλήτρια απαθανάτισε την κόρη της να χαμογελάει στον φακό με κοτσιδάκια στα μαλλιά και σχολίασε χιουμοριστικά: «Γιατί έχουμε και δύο κοτσιδάκια πια». Η Λένια όπως έχει φανεί από πολλές αναρτήσεις των δύο γονιών έχει απίθανο στιλ και είναι λάτρης του ροζ χρώματος.

Η κόρη της Βασιλικής Μιλλούση με κοτσιδάκια

ΠΗΓΗ n