«Θέλουν να με λένε σκυλά;» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Ζαφείρης Μελάς για τα σχόλια που ακούει

««Τιμή μου είναι που λένε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θέλουν να με λένε σκυλά;» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Ζαφείρης Μελάς για τα σχόλια που ακούει

Ο Ζαφείρης Μελάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love it, τις οποίες ακούσαμε τη Δεύτερε του Πάσχα 26/4 μιλώντας αποκαλυπτικά για την υγεία του Πασχάλη Τερζή αλλά και για το επάγγελμα, που υπηρετεί ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια.
Όπως τόνισε ξέρει πολύ καλά πως τον αποκαλούν «σκυλά» παρ’ όλα αυτά δεν συντάσσεται καθόλου με αυτόν τον όρο, καθώς έτσι θίγεται τόσο ο ίδιος όσο και τα άτομα που τον ακούν στις πίστες.

Oι δηλώσεις του Ζαφείρη Μελά για το επάγγελμα του

«Τιμή μου είναι που λένε τα τραγούδια μου “σκυλάδικα”. Ή εγώ γαβγίζω όταν τραγουδάω ή αυτοί που έρχονται εδώ είναι σκυλιά. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε. Θέλουν να με λένε σκυλά; Δεν με ενοχλεί. Είναι σκυλιά αυτοί που έρχονται εδώ και εμείς που τραγουδάμε;»

Zαφείρης Μελάς

«Θαμώνας με χαστούκισε γιατί...»

Μετά την Μπέτυ Μαγγίρα, ο Ζαφείρης Μελάς βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 15/2 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην φιλία του με τον Πασχάλη Τερζή, την κακή όπως είπε συμπερφορά του απέναντι στη Ρίτα Σακελλαρίου αλλά και στον Πάνο Γαβαλά.

Ο Ζαφείρης Μελάς θυμήθηκε ευτράπελα από διάφορες εμφανίσεις του, ενώ μάλιστα μίλησε και για τον καλλιτέχνη που τον ενθουσιάζει από τη νέα γενιά. Ο ίδιος, τέλος, μίλησε και για τη σχέση του με την οικογένειά του.

«Ο Πασχάλης είναι φανταστικός σαν άνθρωπος και οικογενειάρχης.Είναι φίλος μου τον αγαπώ κάναμε πολλές σεζόν μαζί, κλάψαμε μαζί στο καμαρίνι, δυστυχώς λυπάμαι γιατί χαθήκαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς και πρόσθεσε:

«Κάποια φορά είχα ένα θέμα με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Μου λέει ο επιχειρηματίας να πάρουμε τη Ρίτα και του λέω “να πάρουμε μία νέα” και πήγε και της το είπε. Σε είπε γριά ο Ζαφείρης ήρθε στο καμαρίνι και μετά κατάλαβα ότι έκανα λάθος, ένα τεράστιο λάθος. Με τον τρόπο της μου τα είπε καλά. Της είπα “συγγνώμη”‘ δεν το είπα με την έννοια που νομίζεις. Την άλλη μέρα ήρθε και μου ζήτησε “συγγνώμη” για την επίθεση που μου έκανε. Δεν το είπα για να την προσβάλλω».

Για τον Πάνο Γαβαλά δήλωσε: «Όταν πέρναγε μπροστά μου σηκωνόμουν όρθιος από σεβασμό, τα σημερινά παιδάκια δεν σέβονται το ίδιο».

«Μου είπε να πω ένα τραγούδι του είπα ότι δεν το ξέρω και με χαστούκισε. Βγήκα έξω τον περίμενα, είπα θα γίνει ζημιά. ήρθε ένας φουσκωτός, με βρήκε σε ένα σίδερο σε θάμνο και μου είπε να μην ασχοληθώ. Με έσωσε», είπε για το πιο περίεργο περιστατικό που του έχει συμβεί ποτέ.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου. Είμαι από τους τυχερούς παντρεμένους, με στήριξε η γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Δεν είχα πίεση από εκείνη. Υπήρχαν βραδιές που γυρνούσα από τη δουλειά και έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Με καταλάβαινε και μου έδινε κουράγιο», κατέληξε αναφερόμενος στην οικογένειά του.