«Μου έκαναν πρόταση για το 50-50 αλλά αρνήθηκα γιατί...» - Αποκαλυπτική η Ελένη Καστάνη

Τι δήλωσε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έκαναν πρόταση για το 50-50 αλλά αρνήθηκα γιατί...» - Αποκαλυπτική η Ελένη Καστάνη

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε η Ελένη Καστάνη, η οποία έκανε έναν απολογισμό της καριέρας της, ενώ αποκάλυψε και τις πολλές προτάσεις που είχε για την τηλεόραση και αρνήθηκε. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι οι προτάσεις ήταν τόσο για σειρές, όσο και για την παρουσίαση εκπομπών.

Η συνέντευξη της Ελένης Καστάνη

«Είχα πάντα ένστικτο αν πάει μια σειρά, διαβάζοντας το σενάριο. Απέρριψα και καλά χρήματα και μεγάλες επιτυχίες. Απέρριψα το 50 – 50 που μου είχαν κάνει πρόταση στην αρχή αλλά στη διανομή των ρόλων ήταν μεγαλύτερης ηλικίας οι άνδρες. Δεν μου είπαν τους συγκεκριμένους που έπαιξαν, δηλαδή ο Μπουλάς, ο Χαϊκάλης κι ο Φιλιππίδης. Είπα μήπως δεν ταιριάζουμε ηλικιακά και μετά όταν είδα το τρέιλερ είπα α γιατί δεν μου είπαν ξανά» ανέφερε η Ελένη Καστάνη.

«Τιμωρήθηκα πολύ που έκανα εδώ στον ΑΝΤ1 «Τα Κορίτσια του μπαμπά» και δεν είχα κάνει το «Λατρεμένοι Γείτονες» στο Mega. Είμαι η μόνη από τις κωμικούς ηθοποιούς, που δεν έχω παίξει σε ξένο format» συμπλήρωσε η Ελένη Καστάνη.

«Είχα δεχτεί προτάσεις και για παρουσίαση. Μου ζήτησαν να κάνω το Πρωινό πριν από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά εγώ θεώρησα ότι επειδή είμαι ηθοποιός, δεν θα βοηθήσει. Αν είσαι ηθοποιός και ασχοληθείς με την παρουσίαση, μπορεί να σου αφαιρέσει. Η

τελευταία πρόταση ήταν να κάνω εκπομπή μαγειρικής. Η πρώτη πρόταση που δέχτηκα ήταν από τον ANT1, όταν είχε πάει η Ελένη Μενεγάκη και μου είχαν ζητήσει να κάνω μία ρουμπρίκα με κουτσομπολιά. Είπα συγγνώμη και εξήγησα ότι δεν θέλω να ασχολούμαι με κουτσομπολιά».

Σχετικά με τις συνεργασίες της η Ελένη Καστάνη δήλωσε: «Στις δουλειές μου δεν δημιουργώ πρόβλημα, αλλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου πάρα πολύ σωστά και αυτό είναι ενοχλητικό. Η Μιμή Ντενίση μου έλεγε πως την είχαν πάρει πολλά τηλέφωνα για να μην με πάρει σε μία παράσταση. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, ας λένε ό,τι θέλουν. Εγώ δεν έχω φάει ποτέ το ψωμί του αλλουνού».

«Ξέρω γιατί μου το έκανε αυτό»

Το απόγευμα της Κυριακή; 17/4 η Ελένη Καστάνη βρέθηκε στο πλατό του «Τετ α Τετ» και έδωσε μια συνέντευξη «έξω από τα δόντια» στον Τάσο Τρύφωνος. Μάλιστα η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου, περί του δύσκολου χαρακτήρας της.

«Δεν έχω παίξει ποτέ με τη Σοφία Μουτίδου, μόνο μία φορά. Το έχω εξηγήσει μέσα μου γιατί το έκανε. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, δεν θέλω να προκαλέσω κανέναν. Ίσως φταίει που είχα βγει εγώ και είχα πει κάτι στο δελτίο ειδήσεων του Star», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Γιατί με πίεζαν όλοι οι δημοσιογράφοι να πω για το #metoo. Και είχα πει ότι είχα ζήσει κάποιες δυσκολίες, χωρίς να πω λεπτομέρειες. Μπορεί να θεώρησε αυτό. Χωρίς να πω πού γινόταν, ούτε τι συνέβαινε. Εγώ είμαι 30 χρόνια ηθοποιός, δεν είπα τίποτα. Γιατί κάποιος αγωνιά;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη.