«Δεν έχω βγάλει πολλά τραγούδια γιατί...»- Η Σοφία Δανέζη αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα

Οι προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχω βγάλει πολλά τραγούδια γιατί...»- Η Σοφία Δανέζη αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα

Η παίκτρια του Big Brother που γνωρίσαμε πριν από περίπου 1,5 χρόνο και κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό του ριάλιτι, πλέον ασχολείται αποκλειστικά με το τραγούδι. Ο λόγος για την Σοφία Δανέζη, η οποία μίλησε και στην κάμερα του Happy Day για τις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά και για τις προτάσεις για παρουσίαση.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη

«Μετά το παιχνίδι πίστευα ότι θα μπορούσαν να πήγαιναν λίγο καλύτερα τα πράγματα για μένα αλλά πέσαμε στην εποχή που υπάρχει ο κορωνοϊός».

Μάλιστα η πρώην παίκτρια αποκάλυψε ότι μετά το ριάλιτι της έγιναν προτάσεις να είναι σε πάνελ αλλά τις απέρριψε γιατί την ενδιαφέρει μόνο το τραγούδι. «Ούτε εμένα με ενδιαφέρει να ακούσω την άποψή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο πρόσθεσε πως θα πήγαινε όμως ευχαρίστως στο J2US και μάλιστα θα ήθελε ταίρι τον Νίκο Μουτσινά!

«Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει είναι η προσωπική μου ζωή, το ότι είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει πολλά πράγματα και στη δουλειά αλλά δεν θέλω να στηριχτώ σε καμία πλάτη κανενός. Μόνο στη δική μου. Εγώ πληρώνω τα δικά μου τα τραγούδια, τα δικά μου βιντεοκλίπ. Πηγαίνω από δω κι από κει στην επαρχία και μαζεύω τα χρηματάκια μου για να πληρώνω μόνη μου. Γι’ αυτό και έχω λίγα τραγούδια» είπε.

«Για την παραγωγή ήμουν κόκκινο πανί...»

Η Σοφία Δανέζη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το Big Brother 2 και με αφορμή τη συνέντευξή της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μία σειρά από αποκαλύψεις για τις σχέσεις που είχε μαζί της μέσα στο παιχνίδι.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε στο κεφάλαιο Σοφία Δανέζη.

«Πριν ξεκινήσει το Big Brother ήθελα να δω προσωπικά τους παίκτες. Όταν είδα τη Σοφία της είπα ότι θα σου μιλήσω τίμια, καθαρά και ανοικτά. Μπαίνεις μέσα για τη δημοσιότητα, σαν να θέλεις να ανεβάσεις κασέ, να γίνεις γνωστή στο πανελλήνιο ως τραγουδίστρια.

Της είπα σε ρωτάω ανοικτά γιατί νιώθω ότι από εσένα δεν θα πάρουμε τίποτα άλλο παρά μόνο την ανάγκη να φανείς, άρα μια στρατηγική να μείνεις παραπάνω. Και γύρισε και μου είπε “ναι, γι’ αυτό έρχομαι”. Της λέω σου βγάζω το καπέλο και μείναμε εκεί.

Στην πρώτη ή δεύτερη εκπομπή της έκανα μια παρατήρηση από αυτά που έβλεπα. Μου κρατάει κακία. Επειδή μου κράταγε κακία και ήταν πολύ δυναμική, η παραγωγή απέφευγε να μας φέρνει σε επαφή, σε αντίθεση με αυτό που ήθελα εγώ.

Εγώ αντέχω και να με βρίσεις και μιλάω με επιχειρήματα. Η παραγωγή μας απέφευγε, αλλά έλα όμως που σκοτώθηκε με την Άννα Μαρία. Και εκεί, σε ειδικό χώρο που τραβάγανε βίντεο και το μοντάρανε , ήρθα ξανά σε επαφή μαζί της και με την Άννα Μαρία.

Επειδή η Άννα Μαρία πέρναγε τεράστια κρίση, περισσότερο κοιταζόμασταν με τα μάτια και συνεννοούμασταν για να ηρεμήσουμε την Άννα Μαρία. Παρ’ όλα αυτά, εγώ για την παραγωγή ήμουν κόκκινο πανί στην επικοινωνία με αυτό το κορίτσι και με την Άννα Μαρία.

Συν το γεγονός ότι τη σχέση της με τον Κεχαγιά πάντα την κριτικάριζα ότι είναι στρατηγική, δηλαδή ότι είναι μονόπλευρη. Έβλεπα τον Κεχαγιά τσιμπημένο, την έβλεπα να τον χειρίζεται με έναν καλό τρόπο. Και το έλεγα κι έτσι έχουμε αυτή τη σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.