«Τα παιδιά μου...» - Σπάραξε στο κλάμα με τις αποκαλύψεις της η Βικτώρια Καρύδα μπροστά στην κάμερα

«Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι δίπλα μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα παιδιά μου...» - Σπάραξε στο κλάμα με τις αποκαλύψεις της η Βικτώρια Καρύδα μπροστά στην κάμερα

Βαρύ ήταν το κλίμα τις ημέρες του Πάσχα στο σπίτι της Βικτώριας Καρύδα, αφού εδώ και 4 χρόνια ο σύζυγός της, Γιάννης Μακρής δεν βρίσκεται στο πλευρό της. Ο 46χρονος επιχειρηματίας εκτελέστηκε το 2018 έξω από το σπίτι του λίγο μετά τις 20:00 από άγνωστους άνδρες, την ώρα που εκείνη ήταν σε επίδειξη μόδας. Πρώτος που βρέθηκε στο σημείο ήταν ο πατέρας του, ενώ το βίντεο με τον σπαραγμό του μοντέλου όταν πήγε στο σπίτι της έχοντας μάθει τα όσα έγιναν ραγίζει καρδιές.

Μια ημέρα λοιπόν μετά την σπαρακτική ανάρτηση που έκανε Κυριακή του Πάσχα 24/4, το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Όλοι μάλιστα στο πλατό συγκινήθηκαν όταν ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την απώλεια του συζύγου της.

Όπως ανέφερε δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως δεν είναι πλέον στη ζωή, ενώ είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνει μόνη της τα δυο της παιδιά με τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Ωστόσο, έχει τη βοήθεια των φίλων της αλλά και των κουμπάρων της.

Η εξομολόγηση της Βικτώριας Καρύδα

«Μερικές φορές με βοηθάνε οι φίλοι μου με τα παιδιά. Οι κουμπάρες μου, οι φίλες μου… Όταν έλειπα στο εξωτερικό τα κορίτσια ήταν υπέροχα. Να πάρουν τα παιδάκια από το σχολείο, να τα πάνε, να πάνε στις δραστηριότητες. Δε μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου» είπε αρχικά.

«Πηγαίνω στο εξωτερικό. Μένω και στη Γερμανία. Στο μέλλον μπορεί να φύγω μόνιμα, δεν το ξέρω. Ζω με ένα βάρος και μια μεγάλη στεναχώρια στην Ελλάδα. Είναι η χώρα μου αλλά αυτό που έζησα, που έχασα τον αντρούλη μου. Δε με βοηθάει που είμαι σε αυτή τη χώρα. Όπου κι αν κοιτάξω μου θυμίζει τον άντρα μου. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις με αυτή τη στεναχώρια και αυτόν τον πόνο» ανέφερε σε άλλο σημείο και συνέχισε,

«Πιστεύω στην Δικαιοσύνη και πιστεύω πως ότι κάνουμε το πληρώνουμε. Ο βασικός μάρτυρας δεν είναι στη ζωή αλλά έχει δώσει τα στοιχεία στις αρχές και αυτό αρκεί. Αυτό που έχει συμβεί είναι τραγικό αλλά δε μας εμποδίζει γιατί έχει δώσει όλα τα στοιχεία που έπρεπε να δώσει».

Τέλος, εξομολογήθηκε: «Ζω συνέχεια αυτή τη στεναχώρια και προσπαθώ να παλέψω με όλο αυτό. Η χαρά μου είναι τα παιδάκια μου, δίνω όλη μου την αγάπη μου σε αυτά. Τα παιδιά μου, μου δίνουν χαρά και δύναμη. Ότι κάνω στη ζωή μου το κάνω γι΄αυτά. Είμαι δυνατή… Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν είναι δίπλα μου. Δε μπορώ να δεχτώ όλο αυτό που έχει συμβεί».

Πότε θα γίνει η επόμενη δίκη

Στις 21/2 ο δικηγόρος των δύο κατηγορούμενων υπέβαλε αίτημα για διακοπή της δίκης και μεταφορά της καθώς την ίδια μέρα δικάζει σε άλλο δικαστήριο. Η δίκη λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρώτο βαθμό ο μικρότερος αδελφός 34 ετών έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία, καθώς το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έκρινε πως ήταν ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018. Ο μεγαλύτερος αδελφός 38 ετών έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.