Κούκλα μελαχρινή - Η κόρη γνωστού ηθοποιού που φημολογείται ότι είναι σε σχέση ο Μιχαήλ Βαρθακούρης

«Είναι η μούσα μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κούκλα μελαχρινή - Η κόρη γνωστού ηθοποιού που φημολογείται ότι είναι σε σχέση ο Μιχαήλ Βαρθακούρης

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου.

Η απάντηση του Μιχαήλ Βαρθακούρη για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου

«Τη φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου. Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan.

Στα 19 μου δούλευα με τον πατέρα μου διπλά στον ηχολήπτη του. Καλύτερες φωτογραφίες βγάζω όταν είμαι ευχαριστημένος, στην μουσική έχω την εικόνα πως είναι το αντίθετο. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο» κατέληξε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ψυχοσωματικό.

Χλιδάτες οι ενοικιαζόμενες βίλες του στην Πάρο

Μπορεί ο ένας γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, ωστόσο, ο άλλος είναι επιχειρηματίας και έχει τις δικές του ενοικιαζόμενες βίλες στην Παροικιά της Πάρου.

Συγκεκριμένα ο Μιχάηλ Βαρθακούρη σε συνεργασία με τη μητέρα του που είχε αναλάβει το interior design, δημιούργησαν εντυπωσιακά δωμάτια που ο κάθε ένας θα ήθελε να περάσει λίγες ημέρες εκεί, απολαμβάνοντας όλα τα κομφόρ.

Μάλιστα, τα μεγάλα δωμάτια που είναι βίλες, έχουν το κάθε ένα ιδιωτική πισίνα! Η διακόσμηση είναι απλά εντυπωσιακή και πολύ χλιδάτη.

Χλιδάτες οι ενοικιαζόμενες βίλες του γιου της Αλιμπέρη και του Πάριου στην Πάρο

Μιχάηλ Βαρθακούρης ξενοδοχείο Πάρος

Μιχάηλ Βαρθακούρης ενοικιαζόμενες βίλες