Απασφάλισε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης - «Έχω μάθει από μικρός τα αρνητικά σχόλια να τα...»

«Με τα αδέλφια μου έχω...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απασφάλισε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης - «Έχω μάθει από μικρός τα αρνητικά σχόλια να τα...»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου, αλλά και στην οικογένειά του.

Οι δηλώσεις του Μιχαήλ Βαρθακούρη για την οικογένειά του

«Την φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Τα βάλαμε λίγο κάτω και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Από εκείνην ξεκίνησε. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στη μητέρα μου για να τα ακούσω κι εγώ ο ίδιος. Είναι τρομερή φίλη η μαμά Σοφία. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου. Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο, τους είδα και με την ματιά του fan.

Στα 19 μου με είχε πάρει ο πατέρας μου να δουλέψω μαζί του στη Θεσσαλονίκη διπλά στον ηχολήπτη του. Πρώτη φορά είδα μέσα από την αγάπη του κόσμου ποιος είναι ο Γιάννης Πάριος. Γιατί να μην είναι εύκολο να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα; Όταν με αμφισβητούν, με ενοχλούν όχι για μένα, για τους ίδιους, δεν σέβεσαι και την προσπάθεια που έχουν κάνει οι δικοί σου γονείς. Έχω μάθει από μικρός τα αρνητικά σχόλια να τα ξεπερνάω, γιατί θα υπάρχουν ότι και να καταφέρω. Με τα αδέλφια μου έχω πολύ καλή σχέση. Και την Τίνα, την μαμά του Χάρη και του Θανάση, μαμά την λέμε», είπε ο ίδιος.

Χλιδάτες οι ενοικιαζόμενες βίλες του στην Πάρο

Μπορεί ο ένας γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, ωστόσο, ο άλλος είναι επιχειρηματίας και έχει τις δικές του ενοικιαζόμενες βίλες στην Παροικιά της Πάρου.

Συγκεκριμένα ο Μιχάηλ Βαρθακούρη σε συνεργασία με τη μητέρα του που είχε αναλάβει το interior design, δημιούργησαν εντυπωσιακά δωμάτια που ο κάθε ένας θα ήθελε να περάσει λίγες ημέρες εκεί, απολαμβάνοντας όλα τα κομφόρ.

Μάλιστα, τα μεγάλα δωμάτια που είναι βίλες, έχουν το κάθε ένα ιδιωτική πισίνα! Η διακόσμηση είναι απλά εντυπωσιακή και πολύ χλιδάτη.

Χλιδάτες οι ενοικιαζόμενες βίλες του γιου της Αλιμπέρη και του Πάριου στην Πάρο

Μιχάηλ Βαρθακούρης ξενοδοχείο Πάρος

Μιχάηλ Βαρθακούρης ενοικιαζόμενες βίλες