Κατερίνα Καινούργιου: «Πόση χολή» - Ξέσπασε στον αέρα του ALPHA για τα σχόλια σε Βανδή και Μπισμπίκη

«Ρε παιδιά, άγιες μέρες, πάτε καλά; Το τι κακίες έγραφε ο κόσμος από κάτω για δύο ανθρώπους που είναι ερωτευμένοι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: «Πόση χολή» - Ξέσπασε στον αέρα του ALPHA για τα σχόλια σε Βανδή και Μπισμπίκη

Σε ένα άγριο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τρίτης 26/4 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, αναφορικά με τα σχόλια που ακούστηκαν για τις πασχαλινές διακοπές της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στο Πήλιο.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τα σχόλια σε Βανδή και Μπισμπίκη

«Θέλω να πω κάτι λοιπόν… Βλέπουμε τις φωτογραφίες της Δέσποινας και του Βασίλη στο κάλεσμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, χόρεψαν, ήπιαν τα κρασάκια τους και φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι. Μπαίνω λοιπόν στο Instagram της Δέσποινας, της βάζω καρδούλες και βλέπω τη φωτογραφία τους αργότερα που την είχαν βάλει όλα τα sites. Διαβάζω τα σχόλια από κάτω.

Ρε παιδιά, άγιες μέρες, πάτε καλά; Το τι κακίες έγραφε ο κόσμος από κάτω για δύο ανθρώπους που είναι ερωτευμένοι και μαζί. Είναι μία χαρά, δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν, έχουν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους και βγάζουν μία ωραία φωτογραφία για να ευχηθούν στον κόσμο και λέω πάλι καλά ο κόσμος; Τι κάθονται και γράφουν; Πόση χολή μπορείς να βγάζεις μέρες αγάπης κάτω από μία φωτογραφία. Get a life το λέμε; Κάνουμε αμάν να δούμε έναν τέτοιο έρωτα…

Εγώ ήμουν μόνη με τους φίλους μου κι έλεγα “αχ ρε παιδί μου, τι ωραία να είμαι με τον άνθρωπό μου”. Είναι το πρώτο Πάσχα είμαι μόνη μου ουσιαστικά, γιατί είχα χρόνια σχέση, μετά ήμουν με την οικογένειά μου και πάλι μου έλειπε. Λέω κοίτα ένα ωραίο ζευγάρι και πρέπει να βγάλεις χολή; Αυτό ήθελα να πω» πρόσθεσε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη από τις διακοπές τους το Πάσχα

Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη πέρασαν το Πάσχα τους εκτός Αθηνών και παρέα με φίλους. Το ζευγάρι βρέθηκε στο όμορφο Πήλιο και έψησε με την Μαρία Καβογιάννη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, την Μαρία Μπακοδήμου και πολλά άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Βέβαια, πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι! Η τραγουδίστρια μας έδειξε μερικές από τις όμορφες στιγμές που πέρασα με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, μας απέδειξε και πόσο ερωτευμένη είναι με τον Βασίλη Μπισμπίκη! Μετά τις φωτογραφίες τους αγκαλιασμένοι να "λιώνουν" ο ένας για τον άλλον, έκανε ακόμη μια ανάρτηση.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες με την παρέα της, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια στην οποία χόρευαν ξυπόλητοι με τον ηθοποιό στον κήπο του σπιτιού που βρισκόντουσαν με θέα πίσω τους το πράσινο της φύσης και το γαλάζιο της θάλασσας.