«Κάθε Πάσχα σφάζονται περίπου 2.000.000 αρνάκια» - Το ξέσπασμα της Κατρίνας Τσάνταλη για το σούβλισμα

«Πήραν το μωρό από την μαμά, το έδεσαν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάθε Πάσχα σφάζονται περίπου 2.000.000 αρνάκια» - Το ξέσπασμα της Κατρίνας Τσάνταλη για το σούβλισμα

Για ένα περιστατικό που έγινε στην Θεσσαλονίκη ξέσπασε πριν μερικές ώρες η Κατρίνα Τσάνταλη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, έδεσαν ένα αρνάκι στο προαύλιο μιας εκκλησίας, με σκοπό να δοθεί σε κάποιον με λαχνό.

Φυσικά, αυτό προκάλεσε την οργή πολλών, ειδικότερα της Κατρίνας, που είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη με τέτοια θέματα και πολλές φορές έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά της.

Οι οργισμένες αναρτήσεις της Κατρίνας Τσάνταλη για το αρνάκι στη Θεσσαλονίκη

«Πήραν το μωρό από την μαμά, το έδεσαν, οι περαστικοί το χάιδευαν όσο φώναζε, έβγαλαν φωτογραφίες με τα παιδάκια και το κλήρωσαν σε κάποιον για να φάει το γάλακτός του.

Για όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει: το αρνάκι προφανώς «κληρώθηκε» σε κάποιον για να το σφάξει ως γάλακτος. Όχι δεν είναι πολύ μωρό, αυτά είναι τα γάλακτος (μωρά που θηλάζουν). Τα μη γάλακτος είναι τα λίγο μεγαλύτερης ηλικίας. Κάθε Πάσχα σφάζονται περίπου 2,000, 000 αρνάκια. Και ενώ συνεχίζω να δέχομαι πολλά μηνύματα για το αρνάκι του βίντεο (και ειλικρινά αναρωτιέμαι αν όλοι όσοι μου στέλνουν, δεν τρώνε κρέας) να σας καληνυχτίσω με την αλήθεια πως όλα τα ζώα σκέφτονται, αισθάνονται, φοβούνται, πονάνε, αγαπούν, παίζουν και προστατεύουν τα μωρά τους όπως τα σκυλιά μας και τα γατιά μας».

Οι οργισμένες αναρτήσεις της Κατρίνας Τσάνταλη για το αρνάκι στη Θεσσαλονίκη

Η οργισμένη ανάρτηση της Κατρίνας Τσάνταλη για το αρνάκι στη Θεσσαλονίκη 2

Το ξέσπασμά της κατά της Βάσως Λασκαράκη για την γέννα κουταβιών

Η Βάσω Λασκαράκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγες ημέρες έχει κάνει γνωστό με μια ανάρτησή της πως ο σκύλος της οικογένειάς της γέννησε. Ωστόσο η συγκεκριμένη ανάρτηση έφερε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Ανάμεσά τους και η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη οι οποίες θέλησαν να τοποθετηθούν κατά της κίνησής της να δημοσιοποιήσει τη γέννα του σκύλου της, καθώς υπάρχουν τόσο αδέσποτα που αναζητούν σπίτι. Μάλιστα, η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να γράψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Δεν τη ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!».

Από την άλλη, η Κατρίνα Τσάνταλη επεσήμανε στη Βάσω Λασκαράκη: «Είναι πανέμορφα τα κουτάβια όμως παλεύουμε να περνάμε το μήνυμα της στείρωσης των σκύλων μας για τη δική τους υγεία αλλά και το υπερτεράστιο πρόβλημα αδέσποτων που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας.

Για κάθε ένα από τα σπιτικά κουτάβια που γεννιούνται κλείνει η πόρτα σε ένα αδέσποτο κουτάβι. Παρακαλώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, μην βάζετε τα σκυλάκια σας να γεννούν αν δεν είστε νόμιμοι εκτροφείς».

Ανάρτηση - Εριέττας

Ανάρτηση - Τσάνταλη