Βίντεο από το καταφύγιο ζώων της Κατρίνας Τσάνταλη που καταστράφηκε στην πυρκαγιά

Συγκλονιστικές εικόνες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίντεο από το καταφύγιο ζώων της Κατρίνας Τσάνταλη που καταστράφηκε στην πυρκαγιά

Η Κατρίνα Τσάνταλη ήταν μία από τους ανθρώπους που είδαν τον κόπο χρόνων να καταστρέφεται μέσα στη φωτιά μιας και οι φλόγες που έπληξαν την Αττική, έφτασαν και στο καταφύγιο ζώων της.

«Το καταφύγιο μας επίσημα δεν υπάρχει πια. Τα ζώα μας είναι σε ασφαλές μέρος και αυτό έχει σημασία. Δεν έχουμε λόγια αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο πως θα τα ξανακάνουμε όλα. Συγκεντρωνόμαστε να σώσουμε ότι άλλα ζώα μπορούμε. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις προσευχές. Προσεύχομαι για όλους μας, να περάσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. Καλή δύναμη και καλή τύχη. Κατρίνα», έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ίδια επισκέφθηκε το σημείο και μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από ό, τι έχει απομείνει.

Το κατεστραμμένο καταφύγιο ζώων της Κατρίνας Τσάνταλη

"Πριν τρία χρόνια είχε φωνάξει όλη η Ελλάδα “Ποτέ ξανά” και να που συμβαίνει ξανά"

Στις τραγικές εξελίξεις που σημειώνονται στη χώρα μας με τις πολλαπλές και τεράστιες φωτιές θέλησε να τοποθετηθεί η Κάτια Ζυγούλη. Η ίδια λύγισε καρδιές με τα λόγια της.

Το γνωστό μοντέλο θυμήθηκε τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι πριν τρία χρόνια στις οποίες είχε κινδυνέψει και το δικό της σπίτι και που είχαν φυσικά χαθεί πολλές ζωές.

Έτσι, προχώρησε σε μια σειρά από stories, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στέλνοντας με την σειρά της το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

“Δε ξέρω γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα το ξαναφτιάξουμε. Όλοι μαζί. Να πηγαίνουν όλα τα σχολεία για αναδάσωση. Κάθε μέρα. Τι να την κάνουν τη μόρφωση αν δεν υπάρχει ζωή γύρω τους; Δε ξέρω ποιοι είναι οι τύποι με τα γκαζάκια και εικασίες δε θέλω να κάνω. Ξέρω όμως ότι όλο και κάτι έχουμε στο σπίτι μας που πραγματικά μπορούμε να προσφέρουμε σε ανθρώπους που έχασαν τα πάντα. Ας είμαστε όλοι μαζί.

Ας μη ξεχάσουμε τους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα όταν σβήσουν οι τελευταίες σπίθες. Πριν τρία χρόνια είχε φωνάξει όλη η Ελλάδα, “Ποτέ ξανά”. Και να που συμβαίνει ξανά και ξανά και ξανά. Όμως θα το ξαναφτιάξουμε”.

Κάτια Ζυγούλη ανάρτηση για τις φωτιές στην Ελλάδα

Κάτια Ζυγούλη ανάρτηση για τις φωτιές

Κάτια Ζυγούλη ανάρτηση για τις πολλαπλές φωτιές στην Ελλάδα