«Γιατί πάτε και δουλεύετε μαζί του;» - Ο Τάσος Κωστής στηρίζει Χαϊκάλη και Κιμούλη

Δείτε τις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Γιατί πάτε και δουλεύετε μαζί του;» - Ο Τάσος Κωστής στηρίζει Χαϊκάλη και Κιμούλη

Ο Τάσος Κωστής το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 26/4 παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Έκανε λόγο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μεταγλωττιστές, την περιπέτεια με την υγεία του, αλλά και το κίνημα metoo.

Η συνέντευξη του Τάσου Κωστή στο Love it

«Είναι μεγάλο πράγμα που οι μεγάλοι με θυμούνται από τις μεταγλωττίσεις. Η φωνή του αστυνόμου Σαϊνη μού είπαν ότι είναι η καλύτερη φωνή που έχει γίνει σε μεταγλώττιση», ανέφερε ο ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

«Το πάλεψα πολύ με την υγεία μου, δεν είναι εύκολο. Πέφτεις κάτω, κλαις, πλαντάζεις. Περισσότερο στεναχωρήθηκα για τη γυναίκα μου και τον γιο μου που περίμεναν έξω από το χειρουργείο, έβλεπα στα μάτια τους τον πόνο».

Όσον αοφρά το κίνημα metoo, ο Τάσος Κωστής είπε: «Με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη καθαρίζουμε το χώρο μας. Καλύτερα να χάσεις τη δουλειά σου, παρά την αξιοπρέπειά σου. Πρέπει να καταγγέλλονται την ώρα που γίνονται οι πράξεις, όχι στο τελευταίο στάδιο. Πρέπει να ακούσουμε και την άλλη πλευρά, τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη».

Για τους συναδέλφους του, Παύλο Χαϊκάλη και Γιώργο Κιμούλη, ο Τάσος Κωστής απάντησε: «Τι έκανε ο Χαϊκάλης; Το παραδέχτηκε και είπε κάποια πράγματα που είναι εις βάρος του. Δικάστηκε; Καταδικάστηκε; Έκανε κάτι;

Γιατί του απαγορεύουν να δουλέψει; Ποιος είναι αυτός που απαγορεύει στον άλλον να δουλέψει; Κι ο Κιμούλης είχε κακή συμπεριφορά. Μην πας να δουλέψεις μαζί του. Γιατί πάτε και δουλεύετε μαζί του;».

"Μην τα αφήνουμε και βρωμίζει.."

Ο Τάσος Κωστής, ο οποίος πρόσφατα έκανε αποκαλύψεις για την ασθένειά του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τις εις βάρος καταγγελίες του.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν αναμενόμενο για τον ίδιο να μην παρευρεθεί ο Φιλιππίδης στην δίκη του, ενώ θεωρεί πως όσοι έχουν αντιμετωπίσει περιστατικά κακοποίησης οφείλουν να μιλάνε την ώρα που συμβαίνει η κακοποίηση, καθώς μετά είναι δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση και για το θύμα, αλλά και για την κοινωνία.

«Περιμένατε να είναι παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης; Όχι. Πάντα υπάρχουν οι αναβολές στις δίκες, ποτέ δεν γίνονται στην ώρα τους», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ είμαι της άποψης όταν γίνεται κάτι, να μαζευόμαστε εκείνη την ώρα και να το λέμε. Δεν πρέπει να αφήνουμε το έγκλημα να γίνεται και μετά αφού τελειώσει και περάσουν τα χρόνια να το ξαναθυμηθούμε και να το κάνουμε τώρα.

Δεν γίνεται όμως, τώρα γιατί έχουν γίνει περισσότερα. Μην τα αφήνουμε και βρωμίζει. Βρωμίζει και μετά ψάχνουμε να το διορθώσουμε, δεν διορθώνεται και δεν γυρίζουν τα πράγματα πίσω. Το να πηγαίνουμε στην τηλεόραση και να λέμε τι θα βγει; Εγώ δεν πρόκειται να πάω, γιατί προτιμάω να μιλάω την ώρα που γίνεται. Προτιμώ να χάσω τη δουλειά μου παρά την αξιοπρέπειά μου».