Eurovision 2022: Αυτή η τραγουδίστρια θα ανακοινώσει το 12αρι της Ελλάδας

Είναι επίσημο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2022: Αυτή η τραγουδίστρια θα ανακοινώσει το 12αρι της Ελλάδας

Η τραγουδίστρια που θα ανακοινώσει φέτος το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της 66ης Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο Pala Olympico του Τορίνο της Ιταλίας είναι η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Η ίδια συμμετείχε πέρσι με το “Last Dance” και είχε φέρει την Ελλάδα στο τοπ 10 του Διαγωνισμού και φέτος πρόκειται λοιπόν να αναλάβει έναν νέο ρόλο.

Για ακόμη μια φορά, η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, πιστοί στο ραντεβού τους, θα αναλάβουν τα ηνία του σχολιασμού της μετάδοσης της Eurovision 2022, που θα παρακολουθήσουμε απευθείας από την ΕΡΤ1, το ERTFLIX, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, στις 10, 12 (Ημιτελικοί) και 14 Μαΐου 2022 (Μεγάλος Τελικός), στις 22:00.

Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together» διαγωνίζεται στις 10 Μαΐου, στον Πρώτο Ημιτελικό.

 Αυτή η τραγουδίστρια θα ανακοινώσει το 12αρι στην Eurovision

Όλες οι λεπτομέρειες της ελληνικής συμμετοχής - Το φόρεμα που θα φορέσει η Αμάντα Γεωργιάδη

Λίγο πριν την τελική ευθεία της φετινής Eurovision, η ελληνική συμμετοχή και η Αμάντα Γεωργιάδη είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να κατακτήσουν την καλύτερη πιθανή θέση για την γαλανόλευκη σημαία. Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει είναι το «Die together», το οποίο περιγράφει μια αληθινή ιστορία αγάπης που έζησε η τραγουδίστρια.

Το video clip γυρίστηκε στο ακριτικό νησί της Σύμης, το οποίο μας τοποθετεί εικόνες πάνω στους στίχους. Μέχρι στιγμής, μουσική και στίχοι έχουν εντυπωσιάσει κριτές και Eurofans και σύμφωνα με τα προγνωστικά η Ελλάδα αναμένεται να τερματίσει σε πολύ καλή θέση στον μεγάλο τελικό. (Δείτε εδώ αναλυτικότερα)

Οι προετοιμασίες έχουν φτάσει στο καλύτερο δυνατό σημείο και η Αμάντα είναι έτοιμη να τα δώσει όλα πάνω στη σκηνή του Pala Olimpico, στο Τορίνο.

Σύμφωνα με το eurovisionfun, ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει ετοιμάσει για τον φετινό διαγωνισμό κάτι τελείως διαφορετικό, το οποίο φιλοδοξεί να κρατήσει το βλέμμα κριτών και τηλεθεατών καρφωμένο σε όλη τη διάρκεια επάνω στην Αμάντα.

Το ρούχο που θα φορέσει η νεαρή τραγουδίστρια το έχει επιλέξει ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Σίλια Κριθαριώτη και είναι μία απόχρωση του λευκού, με ένα όμως ύφασμα που το κάνει ξεχωριστό και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στον διαγωνισμό.