Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Θα συνεχίσω να μην απασχολώ με τα προσωπικά μου» - Απασφάλισε ο Νίκος Οικονομόπουλος

Αρνήθηκε να απαντήσεις στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου

«Θα συνεχίσω να μην απασχολώ με τα προσωπικά μου» - Απασφάλισε ο Νίκος Οικονομόπουλος
News 26.04.2022 16:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο αεροδρόμιο, μιας και πέρασε τις πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο, όπως πολλοί ακόμα celebrities της ελληνικής showbiz.

Ο Γρηγόρης Μπάκας προσπάθησε να του αποσπάσει κάποιες δηλώσεις, με εκείνον ωστόσο να διατηρεί χαμηλό προφίλ. Αναφορικά μάλιστα με τα προσωπικά του, είπε πως θα συνεχίσει να μην απασχολεί τον κόσμο και τα media με τέτοια θέματα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για τα προσωπικά του

Η αποκάλυψη για την αρχή της καριέρας του

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει μια αναδρομή στην εποχή του «Dream Show», καθώς ανάμεσα στους παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν αλλά και να κάνουν τεράστια καριέρα ήταν, ο Νίκος Οικονομόπουλος ο οποίος πρόσφατα είχε κολλήσει κορωνοϊό.

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως έδωσε «προσωπική μάχη» για να τον περάσει. «Κόπηκε από τους συνεργάτες μου. Τον ήθελε ο Ηλίας και οι άλλοι ήταν αδιάφοροι. Εγώ του έκανα συνέντευξη και είδα ότι ήταν ένα πικραμένο κλειστό παιδί και άκουσα και μια λιτή λαϊκή φωνή.

Την ημέρα της κρίσης άκουγα όλο “όχι”. Σταμάτησα, τους πήρα αλλού και ένας συνεργάτης μου λέει “αν μπει αυτός εγώ θα φύγω”. Του είπα ότι ο Οικονομόπουλος θα μπει και θα μείνεις κι εσύ. “Ο Οικονομόπουλος θα μπει και με δικιά μου προσωπική χάρη”.

«Πίστευα ότι είναι ένα παιδί πικραμένο, στεναχωρημένο που θα το βγάλει σίγουρα στο τραγούδι. Δεν πιέστηκε ποτέ, δεν έκανε reality, ήταν με τη γιαγιά του, ήρθε κάποια στιγμή κι εκείνη εκεί και δεν του έκανα ποτέ ερώτηση για τα προσωπικά του. Ήταν πολύ βαθιά πικραμένο παιδί. Δεν ξέρω αν το ξέρει, ούτε το διαφημίζω γενικά, αλλά έδωσα προσωπική “μάχη” και χαίρομαι γιατί με συγκινεί η φωνή του όποτε τον ακούω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είναι φτυστοί - Σπάνια φωτογραφία του Νίκου Οικονομόπουλου με τον πατέρα του

«Θα κάνω το εμβόλιο όταν...» - Νέες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για τη μάχη του με τον κορωνοϊό

Share